Widok
Wszystko zawarte w tych słowach...
Antoine de Saint-Exupéry ??? Twierdza (VIII)
Jestem zadowolona z wizyty, również z zaleceń pana doktora.
Jestem zadowolona z wizyty, również z zaleceń pana doktora.
Moja ocena
Prof. dr hab. n. med. Dominik Rachoń
kategoria: Endokrynolodzy
obsługa: 6
jakość usług: 6
czas oczekiwania: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
ach zawsze cieszę się na widok twoich komentarzy:)
Ten lekarz nie jest tylko endokrynologiem.
Pozatym jak pojawiło się zagrożenie życia mojego syna poprostu pokierował nas w odpowiednie ręce. To też zasługuje na słowa uznania w dzisiejszych czasach. Czasami człowiek chodzi od lekarza do lekarza i nie widzi pomocy. Wydaje mi się że się z tym zgodzisz?
Pozdrawiam i życzę uśmiechu bo uśmiech jest lekiem niejednokrotnie:):)
Ten lekarz nie jest tylko endokrynologiem.
Pozatym jak pojawiło się zagrożenie życia mojego syna poprostu pokierował nas w odpowiednie ręce. To też zasługuje na słowa uznania w dzisiejszych czasach. Czasami człowiek chodzi od lekarza do lekarza i nie widzi pomocy. Wydaje mi się że się z tym zgodzisz?
Pozdrawiam i życzę uśmiechu bo uśmiech jest lekiem niejednokrotnie:):)
Przeznaczeniem tego i podobnych forów jest zamieszczanie opinii, które pomogłyby zdecydować o wizycie u danego lekarza. Myślę, że pacjenci oczekują konkretnych informacji, nie zaś poetyckich peanów. Opinie mówiące o kobiecym onieśmieleniu atrakcyjnością lekarza (jedna z opinii tutaj zamieszczonych) czy uwagi na temat, w jaki sposób można wyrażać wdzięczność lub też jej nie wyrażać, zupełnie mnie nie przekonują, a raczej zniechęcają do wizyty.
prawda...
życie niestety w większości opiera się na konkretach bez bójania w obłokach i dzięki tej odpowiedzi "zdezorientowanej"człowiek wraca na ziemię:)
Pozdrawam
p.s konkrety-lekarz którego polecam za swoja fachowość. Jest dobry w tym co robi i stwierdzam to po swoiim świetnym samopoczuciu.
Leki dobrze dobrane i po ich zastosowaniu czuję się naprawdę dobrze.
życie niestety w większości opiera się na konkretach bez bójania w obłokach i dzięki tej odpowiedzi "zdezorientowanej"człowiek wraca na ziemię:)
Pozdrawam
p.s konkrety-lekarz którego polecam za swoja fachowość. Jest dobry w tym co robi i stwierdzam to po swoiim świetnym samopoczuciu.
Leki dobrze dobrane i po ich zastosowaniu czuję się naprawdę dobrze.