Widok

Wybielenie zebow

Wesele Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czy orientujecie sie jakie sa ceny wybielenia zebow? I gdzie najlepiej to zrobic? Moze ktoras z Was przeszla juz taki zabieg?
Prosze o komentarze. ;-)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witaj ja tu znalazłam dużo informacji http://www.portaldentystyczny.pl/pacjent/warto_wiedziec/wybielanie_zebow_/
Mi dentysta powiedzial ze na szkliwo nie szkodza a jesli juz to tylko na kolorek zabkow

url=http://www.waszslub.pl]image[/url]
syla duzo z tego co piszesz to swieta prawda

|||||||||||||||||||||||||||||||już niedługo nasz wielki Dzień|||||||||||||||||||||||||||

sluchajcie,

mysle, ze niektore z Was, ktore przestrzegaja przed takimi zabiegami, maja racje!

WYbielanie daje efekt na krotko, a moze zniszczyc szkliwo na zawsze.

Dentysci nie zawsze mowia wszytsko od razu.
Ja mialam aparat stały na zebach i nie od razu mi powiedziano o wielu skutkach ubocznych i rezultacie koncowym.... , mimo ze dopytywalam sie dokladnie....

Teraz np. jestem 2 lata po zdjeciu aparatu, musze ndala nosic wkladany na noc, a zeby mimo to wracaja na swoje stare miejsca....

Lepiej zastanowic sie 2 razy i poczytac rzetelne zrodla.... Poza tym jestecie mlode i piekne... nie musicie wybielac zebow. Prawdopodobnie procz Was i tak nikt tego nie zawuwazy!
masz racje dlatego walcze z nałogiem. Jest szereg wskazań i przeciwwskazń do wybielania zębów. To leczenie kompleksowe jeśli chcesz wybielić zęby na tyle żeby różnica buła bardzo widoczna to zastanów sie czy np: nie masz w zębach wypełnień dobranych do twojego naturalnego koloru zębów.
Ja nikogo nie chce odwieść od wybielania ,ale każdy kto się tego podejmuje musi być świadomy powikłań tego zabiegu. Ja chce mieć białe zęby ale wybielać metodą nakładkową ,ani jednooseansową nie zamierzam.

image
image
no wiem ,,,papierosy tez szkoda na szkliwo :-D
image
image
nie chodzi mi o szkodliwosc dla zdrowia ogolnie ale o szkliwo na zebach

wiesz co??jakos ludzie na swiceie wybielaja zeby.mylse ze jaky to bylo szkodliwe to wycofaliby z rynku:-)))chyba bardziej szkodliwe sa te papierochy hihi :-)))))ja bym sie nie zastanawiala:-))))))))
image
image
dziewczyny czytałyście wątek białe zęby?? tam troche się rozpisywałam na ten temat. pozdrawiam

image
image
Czesc! Na poczatek mowie ze nie jestem z zadnej konkurencji itp! dwa lata temu pytalam w prywatnym zakladzie stomatologicznym o wybielanie zebow i pani dentystka zadala mi pytani: Czy chcesz miec sliczne zabki przez 3 lata czy troche dluzej? Odpowiedz byla wiadomo jaka. Generalnie pani debtystka nie polecala mi tego zabiegu. Pani mowila rowniez ze byla na kursie zwiazanym z wybielaniem zabkow ale w trosce o klientow nie robi tego w swoim zakladzie. Nie wiem czy rzeczywiscie troska o klientow czy po prostu nie bylo chetnych na ten zabieg, w kazdym razie ja sie przestraszylam i nie wybielilam zebow ( a przydalo by sie oj przydalo bo pale papierochy) No i nie wiem bezpieczne sa te wybielania czy nie?

madziak a mialas to cos zamawiane z allegro?

|||||||||||||||||||||||||||||||już niedługo nasz wielki Dzień|||||||||||||||||||||||||||
nooo, ona jest najlepsza:)

***MadziaK***
image
image
moj brat wybiela zeby srodkiem zakupionym na allegro juz po 2 zabiegach byl efekt!!!ja tez zaczynam od czerwca,koszt to 100 zl a moj dentysta powiedzial ze u nich kosztuje to 700 zl tym samym srodkiem.
http://www.allegro.pl/item94960803_najszybsze_super_wybielanie_zebow_stomatolog_7el.html
image
image
a gdzie kupiłaś te paski?
Ja w zeszłym roku potestowałam troche pasków i żeli i z czystym sumienie moge polecić paski blend a med. Wybieliły mi zeby o prawie 3 tony. Kurację miałam na 2 tygodnie. W czystym sumieniem polecam!!!!

MadziaK mamy ta sama dentystke :-) Pozdr

image
podbijam dla ...

image
image
a jak to jest z tymi paskami?samemu sie je w domu nakłada?gdzie je kupić i ile to kosztuje?
usluge wybielania zebow swiadczy gabinet family dent budynek etc na zaspie tel. 511-11-16 koszt ok. 600 zl. ostatnio jak bylam to mi dentysta proponowal ale poniewaz nie korzystalam to tak naprawde nie wiem jaka metoda i jaki efekt z pozostalych uslug tego gabinetu bylam bardzo zadowolona
image
podbijam dla Hani

image
image
do góry