Widok
witaj ja tu znalazłam dużo informacji http://www.portaldentystyczny.pl/pacjent/warto_wiedziec/wybielanie_zebow_/
sluchajcie,
mysle, ze niektore z Was, ktore przestrzegaja przed takimi zabiegami, maja racje!
WYbielanie daje efekt na krotko, a moze zniszczyc szkliwo na zawsze.
Dentysci nie zawsze mowia wszytsko od razu.
Ja mialam aparat stały na zebach i nie od razu mi powiedziano o wielu skutkach ubocznych i rezultacie koncowym.... , mimo ze dopytywalam sie dokladnie....
Teraz np. jestem 2 lata po zdjeciu aparatu, musze ndala nosic wkladany na noc, a zeby mimo to wracaja na swoje stare miejsca....
Lepiej zastanowic sie 2 razy i poczytac rzetelne zrodla.... Poza tym jestecie mlode i piekne... nie musicie wybielac zebow. Prawdopodobnie procz Was i tak nikt tego nie zawuwazy!
masz racje dlatego walcze z nałogiem. Jest szereg wskazań i przeciwwskazń do wybielania zębów. To leczenie kompleksowe jeśli chcesz wybielić zęby na tyle żeby różnica buła bardzo widoczna to zastanów sie czy np: nie masz w zębach wypełnień dobranych do twojego naturalnego koloru zębów.
Ja nikogo nie chce odwieść od wybielania ,ale każdy kto się tego podejmuje musi być świadomy powikłań tego zabiegu. Ja chce mieć białe zęby ale wybielać metodą nakładkową ,ani jednooseansową nie zamierzam.
Ja nikogo nie chce odwieść od wybielania ,ale każdy kto się tego podejmuje musi być świadomy powikłań tego zabiegu. Ja chce mieć białe zęby ale wybielać metodą nakładkową ,ani jednooseansową nie zamierzam.
Czesc! Na poczatek mowie ze nie jestem z zadnej konkurencji itp! dwa lata temu pytalam w prywatnym zakladzie stomatologicznym o wybielanie zebow i pani dentystka zadala mi pytani: Czy chcesz miec sliczne zabki przez 3 lata czy troche dluzej? Odpowiedz byla wiadomo jaka. Generalnie pani debtystka nie polecala mi tego zabiegu. Pani mowila rowniez ze byla na kursie zwiazanym z wybielaniem zabkow ale w trosce o klientow nie robi tego w swoim zakladzie. Nie wiem czy rzeczywiscie troska o klientow czy po prostu nie bylo chetnych na ten zabieg, w kazdym razie ja sie przestraszylam i nie wybielilam zebow ( a przydalo by sie oj przydalo bo pale papierochy) No i nie wiem bezpieczne sa te wybielania czy nie?
url=http://www.waszslub.pl]
[/url]
[/url]