Widok

Wybite szyby

Witam. Zdziwiłem się, że jeszcze nie ma tematu na tym forum. O co chodzi, ktoś coś wie? PS. Miastowe do miasta!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

On z żoną to często mają takie sporty ekstremalne wobec siebie. U nich to na porządku dziennym, nie raz się co nie co słyszało. Szkoda dzieci wyrośnie taka sama patologia jak z rodziców
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie zamknęli. Zniszczył auta i nic z tego nie miał. Ja z rozbitego pojazdu także nie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W końcu jak z tym świrem ? zamknęli go ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

a w którym miejscu? blisko Pszennej?
naprawdę nie można go złapać, czy wiadomo kto to jest, ale Policja nic nie robi?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ech miastowi do miasta. Jak was nie było to wybijalismy sobie szyby i nikt nie miał pretensji... Jo joooooo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
A może to ten, który dziś w jednym z wątków straszył filmowaniem mieszkańców i ich zwyzywał.Samozwańczy szeryf?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
wczoraj znowu zostały uszkodzone trzy samochody na księżycowej, ponoć to ten sam typ co na fanilijnym ganiał

37.248.152.* 100% racji
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

To faktycznie oburzające, że właściciele zdemolowanych samochodów mają czelność wyzywać i oceniać sprawcę, a to taki dobry sąsiad który teraz czuje się skrzywdzony, zaszczuty i zaczął się jąkać - zniszczyliście człowieka! Nic wielkiego się nie stało, komu nie zdarza się pochlać i poćpać co weekend a potem demolować wszystko co w zasięgu wzroku, a przy okazji i żonie przypierdolić profilaktycznie: normalna rzecz. Co za ludzie teraz tu mieszkają, wszystko im przeszkadza, przedtem bez nich było lepiej - nie podoba się sąsiad troglodyta to niech wracają do miasta!
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4

Twój ubezpieczyciel? Osoba wskazana (i skazana?) przez sąd? Jeżeli to nie zadziała, spróbuj na http://www.pomagam.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

kto odda kasę za szyby ???

Widzę drodzy państwo że chyba najwięcej do powiedzenia ma ul cynamonowa pan lub pani jeśli macie coś dopowiedzenia chociaż mówcie prawdę a nie same kłamstwa i oczernianie ludzi bo tego się nie da czytać i słuchać!!!!!!!!

Gdzie tu są kropki, przecinki i nowe linie????

Jejku, tego się nie da czytać, jakby ktoś zwymiotował literkami.

Proszę to napisać poprawnie bo to brzmi jakby jakaś Karyna wykrzykiwała :P
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Prawda jest taka ze bratanek zaprosił swojego rodzinę na imprezę było picie cpanie i cholera wie co jeszcze wszystko działo się w domu przy małym dziecku i jak to nazwać .Skoro by mieli trochę oleju w głowie to by nie odali używek człowiekowi który niby się leczy.Dla mnie całe towarzystwo patologiczne i taka prawda bo to nie pierwszy raz kiedy jest tam taka libacja albo jeżdżą po pijaku albo wybijają szyby .Ciekawe co jeszcze zanim ktoś zrobi z tym porządek.Widziałem człowieka który zrobił ta libacja szczęka tak mu chodziła że sam nie panował nad tym pijany ze ledwo stal..Efekty libacji mamy widoczne zdemolowane auta .Dla mnie wszyscy sa winni bo nawet nie raczyli wezwac policji .No ale jak na swojego przeciez nic sie nie stalo. Jak by tego było mało policja popsikala gazem w domu żeby wyprowadzić delikwenta .No i co reszta towarzystwa zrobiła po pół godzinie się kapnela ze dziecko śpi w tym smrodzie. Więc naprawdę inaczej nazwać tego nie można jak patologia.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Przypadkiem trafiłem na ten temat fakt nie mieszkam w baninie i nawet nie wiem gdzie to jest :)
Boże ludzie jacy wy jesteście prości!!
Czy któryś z was wprost powiedział jednemu albo drugiemu z tych panów wprost że są chwastem albo pijusem ???
Dam sobie rękę obciąć ze nie a dlaczego ?
Bo jesteście tacy odważni tylko po drogiej stronie ekranu
Śmieszne
Ale to nie tylko u was w Baninie tak jest wiec luzik
Pozdrawiam
GhM
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

No właśnie nie warto powtarzać plotek, bo później wychodzą z nich całkiem inne historie, każdy sobie coś do mówi, a niewinni ludzie cierpią przez głupotę innych . Faktycznie lepiej zakończyć już tą całą sensacje i czekać, aż winny poniesie konsekwencje swoich czynów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

sorry może nie warto plotek powtarzać. Kończę temat i przepraszam jak ktos się poczuł urażony ale nie dziwcie się ,że ludzie róznie odbieraja takie sytuacje. A Pani niech się tak nie denerwuje na moje wpisy powyżej.

kobieto zamilcz już
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

To ty wyzywasz ludzi, a nie ja, więc to ty jesteś zwykłym prostakiem. Widzę, że nie radzisz sobie z czytaniem ze zrozumieniem, bo z mojej prostej wypowiedzi nie potrafisz nawet wywnioskować, że nie bronie typa który demolował nam auta, ale ludzi u których przebywał. I nie, nie jestem ich rodziną, ale ich znam i dokładnie wiem, że u nich nie ma pijaństwa! Więc człowieku najpierw się dokładnie dowiedz o co chodzi a wtedy siej ploty. I dobrze walne się w ten ,,pusty łeb" bo tylko to mi zostaje czytając twoje żałosne komentarze. Ale do ciebie też mam prośbę, ty już się lepiej nie uderzaj w ten łeb, bo ktoś już kiedyś zrobił to zbyt mocno ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Licz się człowieku z słowami
do góry