Widok

Wybory Miss Lata

Wybory Miss Lata Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Wybory Miss Lata, 13 lipca 2007 godz. 19:30
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miss Lata

Dziewczyny byly swietne:)) Czekam na foty!!

..

Kto wygrał?

czekam na zdjecia

mam takie pytanko: ma ktos zdjecia i oczywiscie wyniki, prosze o jakis adres stronki, gdzie moge to sprawdzic. wielkie dzieki aaggaa855@wp.pl

-o-

Ja tez jestem ciekawa gdzie sa te zdjecia. Powinny juz dawno byc na stronach a poki co..nie ma! Najlepiej cala relacja z wyborow Miss Lata. Wydaje mi sie ze w Sopocie wygrala Marta Aftewicz (ale nie dam glowy) w Osieku Marta Murawska pierwsza vicemiske dostala Dominika Korzeniecka..i hm a w tym ostatnim nie mam pojecia. A wogole to Norbi byl fajny:>

odp

wygrala gdanszczaninka, bylo nawetfajnie Norbi rzeczywiscie byl nawet mam z nim pare fotek ;). a co do zdjec miss tomam prywatne moge przeslac

wyniki

zdjecia beda na stronie www.impresario.com.pl w galerii i cieżko stwierdzic kiedy ale moge powiedziec ze w Sopocie wygrala Marta Aftewicz, I-vice miss została Kasia Kolbusz a II-vice Agata Janus. Jeżeli chodzi o Osiek to wygrała Marta Murawska, I-vice miss Dominika Korzeniecka a II-vice Beata Szyszka, natomiast w Mechelinkach wygrała Agata Janus, I-vice Kasia Ptasznik a II-vice Joanna Czylok. Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn naprawde bylo super szkoda ze za rok juz nie moge byc.

Inne tematy z forum Rozrywka

Dżem (13 odpowiedzi)

Legendarny zespół muzyczny wykonujący muzykę rockowo-bluesową z elementami folka, reggae i hard...

Conflict (6 odpowiedzi)

Conflict to brytyjski zespół anarcho-punkowy, pochodzący z Eltham w południowym Londynie. Powstał...

ABC adopcji zwierząt - Spotkanie edukacyjne dla dzieci i dorosłych (5 odpowiedzi)

Drodzy Miłośnicy Zwierząt,Czy wiecie, że odpowiedzialna opieka nad zwierzęciem to klucz do...

do góry