Widok

Wybory Miss Lata

Wybory Miss Lata Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Wybory Miss Lata, 13 lipca 2007 godz. 19:30
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miss Lata

Dziewczyny byly swietne:)) Czekam na foty!!

..

Kto wygrał?

czekam na zdjecia

mam takie pytanko: ma ktos zdjecia i oczywiscie wyniki, prosze o jakis adres stronki, gdzie moge to sprawdzic. wielkie dzieki aaggaa855@wp.pl

-o-

Ja tez jestem ciekawa gdzie sa te zdjecia. Powinny juz dawno byc na stronach a poki co..nie ma! Najlepiej cala relacja z wyborow Miss Lata. Wydaje mi sie ze w Sopocie wygrala Marta Aftewicz (ale nie dam glowy) w Osieku Marta Murawska pierwsza vicemiske dostala Dominika Korzeniecka..i hm a w tym ostatnim nie mam pojecia. A wogole to Norbi byl fajny:>

odp

wygrala gdanszczaninka, bylo nawetfajnie Norbi rzeczywiscie byl nawet mam z nim pare fotek ;). a co do zdjec miss tomam prywatne moge przeslac

wyniki

zdjecia beda na stronie www.impresario.com.pl w galerii i cieżko stwierdzic kiedy ale moge powiedziec ze w Sopocie wygrala Marta Aftewicz, I-vice miss została Kasia Kolbusz a II-vice Agata Janus. Jeżeli chodzi o Osiek to wygrała Marta Murawska, I-vice miss Dominika Korzeniecka a II-vice Beata Szyszka, natomiast w Mechelinkach wygrała Agata Janus, I-vice Kasia Ptasznik a II-vice Joanna Czylok. Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn naprawde bylo super szkoda ze za rok juz nie moge byc.

Inne tematy z forum Rozrywka

Tides from Nebula | Trasa Instant Rewards (3 odpowiedzi)

Wielka Trasa po Polsce Instant Rewards na żywo!To ten moment, na który czekaliśmy wszyscy! Z...

Obchody Dnia Niepodległości Ukrainy (11 odpowiedzi)

24 sierpnia Ukraina będzie obchodzić 33. rocznicę odzyskania niepodległości. Dla każdego kraju...

XXVI Festiwal Smaków Food Trucków w Gdańsku (7 odpowiedzi)

Halo, Gdańsk! Już 12 i 13 października Festiwal Smaków Food Trucków ponownie zagości w Waszym...

do góry