Widok

Wybory samorządowe 2010 Szemud

Chciałbym żeby wszyscy kandydaci na radnych w gminie Szemud przedstawili swoją osobę jak i programy wyborcze i potwierdzili swoja autentyczność jako przedstawiciele społeczności gminy Szemud. Dotyczy to kandydatów do rady gminy jak i do radnych powiatu wejherowskiego.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
to się narobiło ! w kielnie już zaczyna się płacz jeden z kandydatów potrzebuje osoby opiekuna . Bo się obawia o wynik wyborów .
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
zenek tak trzymaj awygrana cię nie minie . powodzenia tak naprawde to liczysz się ty i pani z osiedla . A ten trzeci liczy tylko na prace społeczne . już starczy jego wodzenia ludzi za nos .
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
I co Zenek ? nikt nie podnosi rękawicy ? boją się . Zenek część ludzi z OSP i tak na Ciebie będzie głosować .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
To jest taka żołnierska solidarność - kapitan milczy i wojsko też - szkoda.Bogi załatw drugą część.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Powinien wygrać najmądrzejszy. A który to ?!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Drogi Misiu mądrość to tylko jeden element tej gry , są tacy którzy mówią , że wszystkiego można się nauczyć jak się bardzo chce.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zenku !

Mądrość przeważnie jest wrodzona, a nie nabyta.Jak się dojdzie do wladzy , to oni uczą się ,ale czego innego
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przeważnie jest wrodzona,ale Miśku nie nam pretensji , że pomyliłeś mądrość z inteligencją .Martwi mnie ton i sposób twojej wypowiedzi .Sprecyzuj proszę o kogo Ci chodzi , oraz kto i czego się uczy - jeśli możesz .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pora na zmiany..zostaliśmy daleko w tyle za gminą sąsiednią Przodkowo w której Wójt pokazuje, że mogą powstawać nowe firmy dające zatrudnienie, buduje się asfaltowe drogi osiedlowe i dłużej by wymieniać..Dlaczego nie może tak być w naszej gminie? Odpowiedzcie sobie Państwo przy urnie..
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Takich przykładów jest dużo wystarczy wyjechać samochodem zimą w jakimkolwiek kierunku z naszej gminy i już jesteś winnym świecie . Nie wkładajmy sobie w gębę frazesów politycznych .Dobrze że nie napisałeś o szklanych domach i ta urna -chyba że chciałbyś kogoś skremować.Proszę abyś się nie powtarzał bo zaśmiecasz drugiego forum .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Oczywiście , że z Kielna wygrać musi Pan Zenek, lub Pani Grażyna. W żadnym wypadku obecny Pan radny, który wgl się nie angażuję. W lesoku napisał, że największym jego osiągnięciem jako radnego Kielna jest otwarcie Zespołu Szkół w Kielnie. Nie wiedziałam, że Panu zawdzięczam otwarcie szkoły!Od kiedy radny buduję szkołę?! Tak jak ktoś napisał: "wodzi ludzi za nos".
Powodzenia Panie Zenku!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zenek mam pytanie - czy jestwś gotowy na pogonienie ,,tego bractwa wzajemnej adoracji ''z obecnej rady sołeckiej i rozwalenie tego niezdrowego układu . a konkretnie chodzi o układziki rada sołecka - sołtys - KAGW - i CI panowie co mieszają polityke z byciem człowiekie w czarnym mundurku.
mam nadzieje że społeczeństwo Kielńskie Huty nie zapomniało kto zawalił (radny) i nie wspomagał w początkowej walce o przebieg trasy S6 . To samo się tyczy ludzi z Kielna o ile pamiętam to ich radny pojawił się tylko poto aby popatrzeć na ludzi zdeterminowanych walką o swoje domy z uśmieszkiem na twarzy . DOTYCZY TO TEŻ CAŁEJ rady sołeckiej .
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moi drodzy dobrze wiecie ,że Ryba psuje się od głowy.
A rak od tyłka
Basiu - ja wiem , że przecież Ciebie stać na więcej.Fuj , fuj Basiu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Powodzenia Panie Zenku, oby Pan wygrał, nie widzę innego kandydata na to stanowisko.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powodzenia Zen i mam nadzieje że wygrasz .Spotkania z Tobą będą się odbywały regularnie. Pamiętaj o ludziach .
jeżeli można odpowiedzieć Bogiemu - z tego co wiem to politykę ludzi w czarnych mundurkach uprawiatylko dwie osoby to oni trzęsą jednostką i ludzmi . Reszto się nie angażuje w politykę .Aco tyczy wyborów to wiem że każdy ma swojego kandydata powodzenia panie Zenonie .
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry