Widok

Wybory samorządowe 2018

Już wkrótce wybory do samorządu. Interesuje mnie Okręg nr 1 - Banino itd., a konkretnie czy ktoś wie jak wyłowić tych kandydatów, którzy są z PIS ? Jak patrzę na komitety wyborcze, to te nazwy nic mi nie mówią. Niby komitety lokalne, a przynajmniej patrząc na nazwy ale obawiam się cwaniactwa PIS i dlatego powtórzę pytanie - jak odłowić w Okręgu nr 1 pisiatych ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 11
Zaproszenie wyślij jk a na sto procent wylezą z nor pisowskie sługi.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
każdy pisowiec to komunista i moskal,A więc tych którzy myślą stadnie,niesamodzielnie,sa za gospodarka sterowana,nie chcą wolności a dużo ortodoksyjnego kościoła,nie lubią a nawet boją się kobiet,mają strach w oczach i dużo nienawiści to właśnie pismoskale
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 12

Przepraszam ale szkoda czasu na pisanie i czytanie o pisiatych. Każdy normalny człowiek widzi jacy oni są. Ja prosiłbym tylko o informację jak odłowić pisiatych z list wyborczych Okręgu nr 1, tak abym przez przypadek nie zagłosował na pisiatego.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

każdy rozmodlony kaszuba jest w sercu pisiaty więc odpowiedź jest chyba prosta...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Napisz jacy są POwcy, bo chce na nich głosować.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

PiS, PO jedno zło!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ale ty Ciołek jesteś , zakładasz posty wg swojego ilorazu IQ myśląc że równi tobie sprowokują dyskusje . Weź ty się lepiej za jakąś robotę albo puszki zbieraj ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Baniniak
2018-09-28 19:26:47
Ale ty Ciołek jesteś , zakładasz posty wg swojego ilorazu IQ myśląc że równi tobie sprowokują dyskusje . Weź ty się lepiej za jakąś robotę albo puszki zbieraj ...
"Zakładasz posty", czyli chyba do mnie pijesz ? Co do pracy, to nie narzekam i raczej szukam odpoczynku niż kolejnego zajęcia. Posta zakładam, bo w komunie już żyłem i nie mam ochoty powracać. Komuny pisowskiej pragną tylko ci co rękę wyciągają po cudze pieniądze.
Jak masz coś do powiedzenia - bo jak się można domyśleć, to znasz to pisowskiej towarzystwo w Baninie - to napisz którzy z nich to pisiate. Jak nie masz nic do powiedzenia w tym temacie, to idź lepiej na "Kler", aby przejrzeć na oczy.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 9

A ty wyjdź z domu w końcu :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Super pomysł
Jak już będzie Pan znał listę kandydatów sympatyzujących z PIS, proszę ja opublikować. Wiele osób chciałoby na nich zagłosować. Kryją się tylko z tym z powodu hejtu jaki płynie chociażby z takiego postu jak ten, na który odpowiadam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12

Nieprawda
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Napiszcie proszę kto pisiasty w tym okręgu. Nie chce głosować na ludzi o poglądach , które mi nie odpowiadają. Napiszcie kto lewak, genderysta,ojkofob,lub zdradziecka morda , chętnie swój głos właśnie na ten klimaty .
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobrze napisał won z pisiorami dość kłamst, oszustw ( więcej niz od Po przez 8 lat) . Pis to stan umysłu mało rozgarniętych !
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 11

jak chcesz głosować na pislandie to własciwie nic nie musisz robić bo oni reprezentują 50% społeczeństwa czyli IQ ponizej 101, więc po prostu głosuj jak do tej pory...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Zauważyliście już, że niektórzy na słowo PIS, reagują jak wściekłe psy zamknięte w klatce, gdy przejedziesz kijem po jej prętach?
Słychać wycie? Znakomicie.
CBA idzie po Was.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 11

czekam,a idą w ilu,w 10 jak po protestujący 3 kobiety? czekam,Adam,Borowiak,bursztynowa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

znowu skurwia........lye trujmiasto wycina posty, pamiętajcie jak kacperek nie wygra to osobiście będę zwalniał ta białostocką hołotę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

gdzie masz jaja pytam z ciekawości?
pisowski tępaku?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

przepraszam pomyliłam sie i dałem minusa miało być vice.
rąba....c patałachów, tez sie stawie jak coś!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

do góry