Widok

Wybory

Startuje ktoś z Boajna?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Każdy będzie lepszy.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 5
Strasznie głupie jest pisanie każdy będzie lepszy.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 9
A mnie bawi to jak jeden człowiek może owinąć sobie wszystkich wokół palca. Jacy ludzie są naiwni.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

Zasada BMW . Bierny, Mierny, ale Wierny.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na razie RK ma mój głos ale się rozglądam czy ktoś będzie lepszy.
Na razie mam kilka wniosków:
- Pani sołtysowa skreśliła się sama (pocałunek śmierci Konfederacji i udział w sekcie)
- Każdy pisowiec będzie gorszy
- Każdy popierany przez lewice będzie gorszy
- Każdy popierany przez dużą partię - będzie podejrzany
- Pani WPA - dobra kandydatka na naszą radną - będzie patrzyła każdemu wójtowi na ręce i walczyła o nasze bojańskie sprawy tak jak to robi obecnie. Na wójta jak dla mnie trochę za lewacka (propozycje dofinansowania seniorów - wójt powinien pilnować kasy). Mam nadzieję że nie jest związana z sektą jak Pani AB.
- Lepszy od RK będzie: mieszkający w Bojanie, Na pierwszym miejscu stawiający na rozwój szybkiego internetu, na drugim na budowę asfaltowych głównych dróg, nie gadający o lewackich obiecankach, taki który postawi w Bojanie dodatkowe 2-3 maszty komórkowe 5G. Bardzo dobrze obecnie zarabiający.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 13
Pytanie było czy startuje ktoś z Bojana. Jakoś odpowiedzi nie ma
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pani Agnieszka Bubacz z konfederacji
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 16
Idź się wyspowiadaj z tego pomysłu
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
P.Agnieszka właśnie założyła swój komitet Miała szanse ale po starcie w wyborach z konfy Jej szanse zmalały w mojej ocenie Czekam na innego kandydata na Wójta prócz obecnego i P.Agnieszki
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4
Z całym szacunkiem do Pani Agnieszki, ale nie ma szans na wygrac wyborów na wójta. Na radną owszem niech startuje. Mam nadzieję, że pojawi się kandydat, który ma szansę wygrać z obecnym wójtem.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 7

Hahaha, dobry z ciebie Troll:D
Na ostatniej jego kadencji podejrzewam, że jeszcze bardziej rzucić się na przekręty. Chyba, że skupi się na zamiataniu pod dywan tego co już zrobił...
Zrównoważony rozwój xD dobre!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie przekonuje mnie ani obecny, ani pani sołtys ani ten pan z plakatów. Czy jest ktoś jeszcze?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7
Za radiem Zet
Niebywały skandal w gminie Szemud. Szef państwowej spółki Renk (z nadania PiS) Paweł Dołkowski startujący na wójta rozmieścił na jej terenie kilkanaście billboardów niby reklamujących spółkę a w istocie prezesa. @pomaska ustaliła, że firma wydała na to 58 tys. zł. @RadioZET_NEWS
Renk to znane rolno-spożywcze centrum hurtowe w gdańskiej Owczarni. W radzie nadzorczej zasiadają działacze PiS. Prezes Dołkowski w odpowiedzi na pytania posłanki wprost wskazuje, że na miejsce autopromocji wybrał akurat gminę Szemud oraz jej najbliższa okolicę.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 10
Rysio trzęsie dupskiem i wypisuje farmazony ze strachu że jego przekręty wyjdą hehe
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ale Ryszard się boi
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja też uważam że to co zrobił prezes Renk nie jest OK.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8
No tutaj dziś nowe informacje https://www.money.pl/gospodarka/reklama-panstwowej-spolki-czy-kampania-wyborcza-poslanka-ujawnia-6997011980364480a.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
No i dobrze. Pan Paweł ma mój głos. Dzięki Pomaska
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 13

Gnać dziada!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dokładnie. Gnać dziada Ryszarda K.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Bojano

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (23 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

do góry