Widok

Wybory

Obiecanki Kaczyńskiego...

pomyśl...i podaj dalej Ilu facetów w jego wieku mieszka z mamusią? - Niewielu.
Ilu facetów w jego wieku nie ma auta? - Niewielu.
Ilu facetów w jego wieku nie ma "prawka"? - Niewielu
Ilu facetów w jego wieku nie ma żadnego majątku? -Niewielu.
Ilu facetów w jego wieku nie ma więcej niz165 cm? - Niewielu.
Ilu facetów w jego wieku nie ma żony lub dziewczyny tylko kota? - Bardzo, bardzo niewielu.
Ilu facetów w jego wieku nie miało do niedawna konta? Niewielu.
Ilu facetów w jego wieku nie ma syna ? Niewielu.
Ilu facetów w jego wieku nie ma córki? Niewielu.
Ilu facetów w jego wieku nie ma domu? Niewielu.
Ilu facetów w jego wieku nie zasadziło drzewka? Niewielu.
Dlaczego facet, który swoim podejściem do życia i zachowaniem, reprezentant niewielu,
ma być Twoim prezydentem?
Ilu ludzi powinno zagłosować na takiego faceta? -Niewielu.
Idź na wybory............. nie bądź jednym z niewielu.........
PODAJ DALEJ- pytając innych o to samo !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Właściwie to mógł to klasyczną łaciną napisać.
A nie podwórkową.
A niech se po/sz(czeka).
"Nikt nam nie wmówi, że czarne jest czarne, a białe jest białe" - tak to było młody.
I nie napinaj się tak, bo myśmy też kiedyś ze szturmówkami na wiece latali i hovno z tego wyszło.
Z całej prawdy w jaką wierzysz ostanie się tylko gówno prawda (modzio ostaw to, to była parafraza z księdza Tischnera).
O kurna, powołałem sie na księdza, no to młody teraz ze mną też pojedzie :(((
Wiesz, jakby się nam tu tak dokładniej przyjrzeć, to my tu wszyscy jak jeden mamy kociambry.
Tego zwrotu to pewnie ty długo szukałeś zanim udało Ci się go znaleźć. Ja zapewne w przeciwieństwie do Ciebie, łaciny klasycznej (nie podwórkowej) nauczyłem się jeszcze w szkole średniej, a na studiach miałem okazje zdobyta wcześniej wiedzę utrwalić.
Twoja wypowiedź bardzo dobrze wpisuje się w nurt zwolenników kaczora i jego watahy. pewnie jesteś tak samo Mądry jak oni i tez wygłosiłbyś wzorem waszego Guru, że czarne jest białe, a białe jest czarne.. Zresztą wymieniłem tylko niektóre cechy tego 'potworka", których u przeciętnego obywatela próżno szukać. tylko nie wyjeżdżaj mi z tekstem, że on w przeciwieństwie do innych jest patriota, bo mnie cholera strzeli, jak widzę jego patriotyzm objawiający się w nieprzestrzeganiu wyroków sądowych i poddawaniu w wątpliwośc wszystkich orzeczeń jemu nieprzychylnych. jeśli do tego przyłożę jeszcze jego wspaniałych współpracowników: Kaczmarka, Kornatowskiego, Noetzla, Kryże, Wasermana i kilku innych, świeżo nawróconych komuchów to robi mi się niedobrze. O aliansie z Leperem i Giertychem nie warto już nawet wspominać, bo i po co. przecież on zawsze zarzeka się, że z takimi plebejuszami w żaden układ nie wejdzie, a następnie dla władzy jest w stanie zbratać się z samym diabłem.
przypomnieć trzeba jeszcze z kim zawłaszczał publiczna telewizje i jak lizał podnóżek Ojca Dyrektora jedynej prawej i sprawiedliwej TVTrwam. I co ilu jest takich jak on w swoim działaniu. uwierz - niewielu.
Jedynie Polska to taki dziwny kraj zamieszkały przez łatwo dających się otumanić mieszkańców, którzy wierzą w każdą bujdę, nawet w taką , że mając lat 60 można się zmienić. Ja te w to wierzę,a le jedynie na gorsze, zwłaszcza jak się jest starym kawalerem, w dodatku z kotkiem.
Może Ty też siedzisz u mamy w ciepłych bamboszach, muskasz małymi paluszkami kotka po jego rudej sierści i chcesz rządzić całym narodem, a nie masz nawet konta w banku, ani syna w drugim pokoju (chociażby poczętego in vitro). Pewnie wiesz najlepiej czy powinno się pozwalać na zapłodnienie in vitro, czy też nie, bo chciałeś mieć mnóstwo dzieci i rodzinę podobna do innych, ale ci nie wyszło i mając kota możesz się poświęcić służbie narodowi, który jest prosty i każdy kit kupi.
To Cie tylko rożni od Twojego Idola, że nie masz brata bliźniaka, który na własne życzenie rozbił się w zdezelowanym samolocie i stał się mimowolnie bohaterem. i tak od kartofla do herosa. I znowu głupi naród tak jak w niemal 70% rok temu twierdził, że Lech był do bani, tak teraz w 70% twierdz, że ten sam Lech był fantastycznym Prezydentem. I do takiego motłochu rzeczywiście może przemówić tylko populista, który niczego nie posiada. Tylko czy to będzie ad hominem?
Ja to bym na Korwina głosował, bo on się nie kryje przynajmniej z tym, że ma pozamiatane pod sufitem. Ale i tak nie pójdę. Pewno zapomnę, że są wybory.
Kiedyś wymyśliłem taki skecz:
Sceneria afrykańsko-karaibska. Turysta siedzi związany w garze, woda po pachy, obok jakieś marchewki, cebulki, pory, pod garem ogień, a przed turystą trzech kacyków przedstawiających swoje zalety - przemowy, transparenty i poplecznicy - i przekonujących turystę, że to właśnie ten, a nie konkurencja, powinien otrzymać prawo zjedzenia turysty po ugotowaniu. Turysto wybieraj. A może widziałem to gdzieś u Montych?

Ale to nie ma nic wspólnego z naszymi wyborami, co nie? Tylko mnie się tak głupio skojarzyło?
jakże charakterystycznie dla pewnych środowisk... ani jednego merytorycznego argumentu, a jedynie przyp...nie się ad homnem. zwrotu "ad hominem" poszukaj w googlach, inteligencie.

ja stawiam na tolka banana.
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo

Inne tematy z forum Hydepark

gdzie warto studiowac (3 odpowiedzi)

Osoby szukające uczelni z przyjaznym podejściem powinny zainteresować się Uczelnią...

Hotel w Raciborzu (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zwracam się do Was z prośbą o pomoc i doświadczenia, bo planuję krótki wyjazd...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (157 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

do góry