Widok

Wybory

Czy sa jakieś informacje kto wygrał w Żukowie :)?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieszkańca ze Złotej proszę o kontakt > tniklas@outlook.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Anonim widocznie mało wiesz. Poczytaj np. o rozlewisku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie zawsze trzeba robic szum wokół swojej osoby aby działać, współpracować.....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zobaczymy... Do tej pory jakoś cicho było o Tobie. Przed wyborami się obudziłeś i wyrwałeś jak Filip z konopii
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie składam broni i nie chowam się w domu...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szkoda panie Tomku
Miałeś mój głos. Liczyłem że pomożesz coś w sprawie Złotej która ciagle jest prywatną. Pozdrawian
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Obecnie jest metoda d'hondta jako przelicznik do wyliczenia mandatow. Gdyby były Jowy to w komisji osiagnalem najlepszy wynik bo 282 glosy. Niestety komitet mój miał za małą ilość glosow stad nie mogliśmy otrzymać dwóch mandatow. Przegralem z systemem nie z ludzmi, bo tutaj miałem 4 wynik w Baninie a pierwszy wynik w komisji.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

O jakim przeliczniku jest mowa ? Dlaczego "sąsiad" Koreń a nie sąsiad Niklas który zdobył dużo większą ilość głosów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety to prawda.Jak widze panią sołtys która obudziła sie na 30 dni przed wyborami to śmiech mnie ogarnia.No cóż okazja wyborcza czyni patologie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sz.p. Gachewicz
Proponuję założyć profil na fb, na którym będzie Pan przedstawiał i recenzował prace UG w Żukowie, Burmistrza i naszych banińskich radnym. Chciałbym na bieżąco wiedzieć, jakie wnioski na rzecz Banina składają, jak głosują i czy ich aktywność po raz kolejny nie ograniczy się do 2 tygodni przed wyborami. Chciałbym wiedzieć co w Rada Gminy robi na rzecz naszej miejscowości jakie decyzje podejmuje w czasie suszy a jak działa w trakcie podtopień, czym argumentują przyznanie środków finansowych albo dlaczego ich nie chcą przekazać. Chciałbym aby stał się Pan naszymi oczami w UG i RG gdyż dotychczas wszelkie działania naszych władz są owiane tajemnicą lub przekaz jest tak reglamentowany byśmy nic nie wiedzieli. Nie każdy ma też czas obserwować posiedzenia RG a i tak najciekawsze odbywa się za kulisami.
Proponuję nie wiązać się z żadnym ugrupowaniem ( łatki łatwo się przyklejają ) lub jeśli już Pan musi to na twardych niezależnych i autonomicznych warunkach.
Niech Pan ze swoimi ludźmi nie spieprzy tej szansy chyba że to jest dla Pana epizod ale w polityce trzeba patrzeć dalej w przyszłość a na profity i stanowiska będzie jeszcze czas, którego ma Pan jeszcze dużo.
Niech Pan da się poznać naszej społeczności i zmobilizuje mieszkańców Banina do udziału w przyszłych wyborach gdyż frekwencja była żenująca.
Pozdrawiam życząc powodzenia.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tomaszu niewierny daj se na luz :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wynik wyborów wskazuje z jakimi wyborcami mamy do czynienia . To co nas otacza i to co gmina robi, pokazuje jakich mamy mieszkańców którzy decydują o tym kto tu ma rządzić . Żałosne taplać się w błocie ,zbierać na płyty i pić szambo z kranu albo go brak i nie brać udziału w wyborze lub głosować na te same układy . Bo co tu dużo mówić ci ludzie będą tylko przez następne kilka lat udawać że coś robią i pokazywać się Medialnie i brać pieniądze wasze na to .Po to by na kilka miesięcy przed wyborami pokazać co zrobiłem kilka miesięcy temu i wrzucić filmik na FB. To teraz drodzy forumowicze zamknijcie się do następnych wyborów bo już prawa głosu nie macie. Gmina i powiat zamyka drzwi urzędu i zakłada kolczatki ,czas dojenia czas smarowania i załatwiania swoich interesów kolejna kadencję a wy mieszkańcy co wy chcecie ...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

W tym wypadku droga sprzeciwu prowadzi donikąd. Miejscowość, okręg straci. Nie jesteś w koalicji nic nie uzyskujesz. Taka prawda - byc może smutna dla niektórych. :/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

z nikim. Ciągle zgłaszać sprzeciwy, aż się stare dziadki wkurzą i zaczną o nas też myśleć, a nie tylko o Żukowie.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pan Gachewicz wszedł do rady samotnie, bez swoich ludzi. Jako samotny wilk nic nie zdziała. Będzie musiał podjąć decyzję z kim współpracować aby osiągnąć sukces dla naszej miejscowości z Żurawiczem czy z Kankowskim.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

po 500 głosów na kandydata to kpina...
jesteśmy w czarnej d....
nic się nie zmieni, skoro za brak wody w kranach czy powodzie banińskie i opieszałość władz zostali wybrani ci sami ludzie...
wstyd!
;(
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pan Gachewicz promocja osiedla Chmary , reszta zobaczymy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie wszystkie - tylko te po których jeżdżę :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeszcze raz powtórzę mój wpis sprzed kilku miesięcy... Gdansk i podobne miasta budują się ponad tysiąc lat i jeszcze niektóre ulice i drogi są jak w średniowieczu, a wy chcecie pola,łąki, pastwiska, stawy i bagna zamienić w miasto w rok lub dwa???
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry