Widok
Wycieczka do ZOO Pani Paulina
W dniu 10.06.2011 została usunięta przez administratora opinia Pani Pauliny Kakol dotycząca naszej rzekomej wycieczki do Z O O w dzień dziecka. Opinia została usunięta na skutek naszej oficjalnej prośby wynikającej z tego iż pani Paulina opisała nie prawdę i pomówiła naszą placówkę o rzeczy, które nie miały nigdy miejsca. Mamy nadzieję że to była zwykła pomyłka nazw przedszkola a nie świadome działanie na szkodę naszej placówki. Otóż w dzień dziecka nie byliśmy z naszymi podopiecznymi w ZOO więc sytuacja opisana przez panią nie mogła nas dotyczyć. Tego dnia byliśmy w straży pożarnej oraz zabraliśmy nasze dzieciaczki na lody .Potwierdzić to mogą każdy z rodziców dzieci ,które uczęszczają do naszego przedszkola, zdjęcia zrobione w ten dzień oraz gruby kalendarz Pana strażaka w którym widnieje notka o naszej wizycie;-) Otóż pani Paulino w naszej placówce nie pracują jak to pani napisała „młodziutkie panie”. Najmłodsza jestem ja a mam 33 lata, reszta załogi jest starsza a dwie panie podchodzą pod 50 i ze względu na należny im szacunek za wspaniałą pracę proszę o wstrzemięźliwość w ocenianiu, lub bardziej dociekliwe zbadanie sprawy zanim się kogoś oczerni i pomówi.
Moja ocena
Ognisko Przedszkolne Bajka
kategoria: Przedszkola
opieka: -
zajęcia dodatkowe: -
wyposażenie: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
0.0
* maksymalna ocena 6