Widok

Wyczechowo - U przyjaciół - proszę o opinie.

Wesele Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś zna detale tego zajazdu przy organizacji wesela?
standardowo chodzi mi o to jak wygląda ich oferta + możliwośc noclegów
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no one?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mialam tam wesele w lipcu tego roku!!!! Jednym slowem skomentuje - REWELACJA!!!! Nie ma sie do czego przyczepic!!! Wszyscy byli baaardzo oczarowani tym miejscem oraz przepysznym jedzeniem i wspaniala obsluga :-) masz jakies konkretne pytania to pisz! Odpowiem na priv:-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Potwierdzam słowa Marty, rewelacja. Byłam tam jako gość i również nie mam o co się przyczepić. Jedyne co mi się nie podobało to krzesła, ale to szczegół na który zwracałam uwagę tylko ja-przyszła panna młoda (oczywiście w myślach, nie głośno), ale ponoć można wypożyczyć pokrowce:)
Wesele było na ok. 65 osób i to było akurat jeśli chodzi o miejsce :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
65 osób.. a 80 się zmieści czy już będzie ścisk ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Myślę, że się zmieści, bo zapomniałam napisać, że wykorzystany był tylko dół (dopiero przypomniałam sobie, że tam było jeszcze piętro), miejsca do tańczenia było na styk, ale jakby przenieść część stołów na górę to byłoby ok
sala i obsługa rewelacja.
Mieliśmy okazje być tam kilka razy i do 100 osób na sali dolnej jest na prawdę ok. polecam w 100%
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hej my mamy rezerwacje na przyszly rok, bardzo nam sie spodobala ich oferta. Placimy ok 170zl za osobe ale wesele mamy w piatek plus tort za darmo jesli u nich zamawiasz lub oddaja ci kase jak zamawiasz gdzie indziej. Bardzo nam sie podoba to ze nei ma ograniczenia jesli chodzi o ilosc jedzenia. Przy obiedzie np licza po 4 porcje na osobe co jest niespotykane no i ciagle donosza przekaski nie ma ze sie skonczyly. Do tego jak pewnie wiesz wszystko swojego wyrobu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
własnie wiem ze wszystko swoje tam mają dlatego interesuje mnie to miejsce :) do tych 170 coś jeszcze dochodzi? ( korkowe, obsługa czy cokolwiek innego) ?
Ja miałam wesele w wyczechowie w lipcu tego roku. Płaciłam 200 zł od osoby. W tym miałam poprawiony, śniadanie dla wszystkich dzień po weselu, ciasta i tort oraz strojenie sali (kwiaty na stół itp,) nocleg dla gości w cenie 40 zł od osoby dodatkowo.

Wiem ze na 2014 oferta wyglada juz trochę inaczej bo moi znajomi sie pytali. Ale niestety usłyszeli tez ze praktycznie wszystkie weekendy są zajęte! (A to tez o czymś świadczy ze maja takie oblężenie)

My byliśmy bardzo ale to bardzo zadowoleni. My i wszyscy goście,"- o jedzeniu i sali mówią do dziś :-) Jedzenie, ilości jedzenia, obsługa wszystko wzorowe, bez zarzutu:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie, zadnych kosztow typu korkowe czy obsluga. W cenie jest wszystko plus apartament dla pary ze sniadaniem. My mamy cene bez poprawin bo wesele mamy w piatek wiec poprawin nie mozemy zrobic. A i za to ze w piatek mamy stol wiejski gratis. Do tego tort w cenie. Tylko napoje trzeba samemu kupic albo zamowic u nich po cenie hurtowej.
Ja miałam wesele 05,092013 (czwartek).
Jak zamawialiśmy we wrześniu 2012 termin to były wolne takie sensowne na koniec 2014 i było kilka zapisów na 2015!!
Z racji, że mieliśmy czwartek zapłaciliśmy 170zł od osoby. Do tego kupowaliśmy tylko alkohol, a napoje po cenie hurtowej mieliśmy z wyczechowa:) Dekoracja sali w cenie, chyba, że chcesz pokrowce na krzesła to jest możliwość wypożyczenia.Tort z cukierni Jarzębińscy w Kościerzynie, ciasta z wyczechowa. Nocleg 40zł/os. na ok 80 miejsc, usłyszeliśmy, że jeśli będzie więcej gości zapewniają transport do egiertowa do zajazdu.
Na poprawinach śniadanie serwowane w godz. 10-12, obiad o 14-mieliśmy żurek!! Polecam gorąco!!
Co do obsługi- P. Stanisław manager całej ekipy złoty człowiek!!
Na 1 spotkaniu podał kawę na ławę. Bez ściemniania, że nie wiadomo ile mięsa, ile ciast etc. Tyle i tyle tego, tamtego... na tyle osób sam indyk to za mało musi być jeszcze udziec (sprawdziło się);
Podczas wesela o nic nie musisz się martwić, wszystko idzie sprawnie i zgodnie z planem:) Obsługa jest "niewidoczna". Do końca wesela, czyli do 6 rano, zostały bodajże 3 lub 4 kelnerki.
My mieliśmy wesele na 68 osób, choć pierwotnie miało być 80. Usłyszeliśmy, że 100 osób to jest max.
Pokoje czyste, klimatyczne, w drugiej części nowiuśkie-oddane w tym roku.
A co do jedzenia powiem tak: rodzina Męża (z wielkopolski) odwiedzając nas wjeżdżają po mięsiwa do wyczechowa.
Nic dodać nic ująć;)
Stronka http://www.gosciniecdlaprzyjaciol.com.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
zapomniałam o "wiejskim stole", płonącym indyku i udźcu, który zrobił fuforę na weselu:D
liczony ok 10zł/os.

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry