Widok

Wydawnictwo Nowa Era

jaki tam w ogóle jest klimat pracy? i jakie warunki finansowe? jest umowa o pracę, czy tylko zlecenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Z tego co kiedyś proponowali w swojej ofercie na Pracuj.pl to tylko zlecenie, później kolejne zlecenie i dopiero za trzecim razem (a nie jak w większości firm za drugim) umowa o pracę, a raczej jej obietnica, bo z reguły nikt tam długo nie wytrzymuje (podobnie jak w OPERON-ie). Lepiej poszukaj już czegoś w ODDK Gdańsk lub Sopot. Ostatnio też pojawiła się oferta pracy PH w Wydawnictwie 4 Głowy (na Pracuj). Niestety nie wiem czy jest to wiarygodna (czyt. wypłacalna) firma i jaka tam panuje atmosfera. Może ktos z Was wie ?? Proszę o w miarę szybką odp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pracowałam w ODDK rok. Atmosfera ok ludzie super ale to było w 2010 roku. Pracowałam na umowe o dzieło co miesiąc nowa. Ogólnie fajnie było :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mnie też interesuje ta firma. Czy ktoś pracował może w redakcji? Jaka jest atmosfera, pensja? I w jaki sposób się tam dostać? czy umieszczają informacje o rekrutacji w portalach pracowych czy może idzie to wewnętrznym obiegiem? Będę wdzięczna za jakiekolwiek info.
W jakim charakterze tam pracowałaś? Czy możesz napisać coś więcej?
Jako telemarketerka :) Sa 3 sale poczatkujacych pozniej tych lepszych i sala VIP dla najlepszych. Mi sie akurat trafili fajni ludzie ktorzy tam pracowali( nie wiem czy nadal pracuja..) Masz stala pensje plus premie jezeli oczywiscie ja zrobisz:) oczywiscie duzo sie nie zarabia. przelozone mile mozna sie dogadac zawsze pomoga. Ja nie narzekalam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Stres w pracy (35 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Ile za sprzątanie? (56 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

Portal z opiniami o pracownikach. (97 odpowiedzi)

Dzisiaj natknąłem się na taki artykuł:...

do góry