Widok

Wyjazdy na maratony MTB

Witam, jestem nowy w Trójmieście. Do tej pory jeździłem na zawody MTB z rejonu Śląska. Z Gdyni jednak odległość na najciekawsze imprezy mocno wzrosła. Mam samochód i mogę zabrać 3 rowery. Jest ktoś zainteresowany wspólnymi wyjazdami na maratony Skandię, Suzuki, Bikemaraton...? Mniejsze koszty, większa zabawa.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
jeżeli będziesz jeździł na Powerade chętnie sie podłącze, lub ew. mam busa i dwie osobo-rowery mogę zabrać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
boxer podaj jakiegoś maila chociaż żeby kontakt był łatwiejszy z Tobą :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
mesiu27@tlen.pl
dawać znać na maila z wyprzedzeniem, ja na 100 % jadę do murowanej i Złotego, potem jak forma pozwoli na Trophy ..

pzdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
In dem a-ha.net Forum war ich auch noch nie ..aber ich glaube, das hcrsevieb`ich auf`s Wochenende. Jetzt guck`ich erstmal hier. Ich hoffe doch auch, dass das andere nochmal gef6ffnet wird?? Das eine oder andere wfcrde ich mir schon gerne noch speichern, oder darf man das auch nicht mehr sagen
Interesowałby mnie Powerade Suzuki Marathon bo uważam że najciekawsza edycja maratonow w Polsce.

Mój mail to przemo479@gmail.com.
Prosiłbym o kontakt jeśli chodzi o szczegóły dogadania się.

Pozdrawiam
hola que tal,es la primera vez que entro a tu pe1gina, todo me percae muy interesante, me gustareda asistir a algun curso, ya he hecho constelaciones familiares, son muchas cosas las que me interesan, pero vivo en la ciudad de Durango, me gustareda saber si realizas cursos o talleres en alguna otra ciudad?De verdad me interesareda saber, me llamf3 mucho la atencion el curso de Gle1ndula Pineal,gracias y espero tu respuesta saludosBere Ve1zquez
Interesują mnie wszystkie Maratony MTB w Polsce (również Powerade Suzuki). Chyba że odbywają się równocześnie :-).
Jeśli ktoś jest chętny proszę pisać tutaj i/lub na adamswieca@o2.pl
Mogę zapewnić transport większej liczby osoborowerów.
A jeżeli równocześnie to które są priorytetowe ? ;-]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Myślę, że się dogadamy. Mi osobiście zależy tylko na tym by startować. Przy okazji dobrze jest zobaczyć kawałek Polski. Jeżeli komuś będzie zależeć na Powerade, to będzie Powerade.
To fajnie :]
U Golonki chodzi mi głównie o edycje w Karpaczu, Ustroniu, Złotym Stoku.... no w sumie góryyyyyyy bo u nas w lasach są też fajne podjazdy ale nie aż tak....męczące ;]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
witam
jak dla mnie tylko Powerade i etapówka Trophy,
maila podałem także jak coś to pisać

pozdr
Jestem chętny na Powerade MTB, jakby co :)

pozdrawiam!
Też będe śmigał na Golonke. Tak ze szuka miejsca lub mam miejsca w zależności od sytuacji
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
No to swietnie bedzie okazja na wypady do Golonki:)))
widzę, że zbiera się kilka osób na wyjazdy na południe polski - to super! zawsze razem jest więcej zabawy i koszty przejazdu są trochę mniejsze...

ja również jestem zainteresowany MTB Trophy i innymi edycjami zawodów Golonki

zamierzam też pojechać na KujawięXC w ostatni weekend marca no i wybrać się na Harpagana

dysponuję dużym kombi, mój email andrzeilos@wp.pl

proponuję odnawiać ten wątek na forum lub tworzyć nowy tak, zeby wyruszać większą ekipą z gdańska na południe

no i polecam KujawięXC - bardzo dobrze zorganizowane zawody z ciekawymi trasami niedaleko od Gdańska, na pewno lepiej zorganizowane od gdańskich Biketourów no i bardziej pojechane trasy...

pozdrawiam,
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja szukam kogoś kto będzie jeździć na skandię, interesuje mnie edycja do Rzeszowa ?
Andrzej...ja sie pakuję na Kujawię :)
ile osób do busa się zmieści ?
Zapraszam na
http://www.przymorzemtb.blogspot.com
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.mazoviamtb.pl/index-zima.php?news=190 ktoś z 3m się wybiera ?
ja prawdopodobnie pojadę do Karczewa na mazovie, jak coś jest miejsce
cześć Mat, daj namiar może też się wybiorę z Tobą do Karczewa
Cała ekipa Przymorze MTB Team Trójmiasto jedzie do Myślęcinka
http://www.przymorzemtb.blogspot.com
Zapraszam do drużyny.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
wilk macie miejscówkę do na kujawię w samochodzie ?

Inne tematy z forum Rowery

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

do góry