Widok

Wyjazdy po auta

Witam. W najbliższym czasie chciałbym wyjechać po auto do Niemiec. Szukam osoby/firmy, która organizuje takie wyjazdy. Chciałbym ściągnąć audi a4/toyotę corollę/mazdę 626. Kogo polecacie, bądź czy macie kogoś znajomego kto się tym zajmuje. Jeśli ktoś coś wie na ten temat, prosiłbym o kontakt mailowy: adamsiekerski@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A sam pojechać nie możesz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kiedyś to był opłacalny interes. Dzisiaj na zamówienie sprowadza się drogie i luksuowe auta. A Ci co jezdza po takie poniżej 10tys Euro biora to co jest na placu, czyli raczej szroty ! Ja na twoim miejscu bym sam pojechał do niemiec. Zobacz na autohus.de pojedz, ogladnij a we wszytkich formalnosciach pomoga Ci pracownicy...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najlepiej samemu. Po co placic za posrednictwo...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
poszukaj u tylika...
http://tylik.motogrono.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wyjazd w ciemno raczej bez sensu,lepiej zebrać kilka ofert z netu i wybrać coś na miejscu
najlepiej od bezpośrednio od niemca,a nie turasa,czy innego chwasta
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Motoryzacja

Przejazd na Lotnisko (4 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuje sprawdzonego przejazdu z pruszcza gdański na lotnisko rębiechowo, żeby ze mnie...

Ręczny na światłach- po co świecić po oczach? (3 odpowiedzi)

Dzień dobry, takie przemyślenia- dlaczego większość trzyma hamulec i świeci po oczach tym z tyłu...

Wynajem długoterminowy samochodu czy leasing dla firmy? (21 odpowiedzi)

Zastanawiam się nad wzięciem w tym roku auta na firmę. I nie wiem jakie rozwiązanie wybrac:...

do góry