Widok

Wykształcenie podstawowe a praca

Czy kobieta z takim wykształceniem ma dzisiaj szanse na znalezienie jakiejkolwiek pracy? Jak myślicie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
najszybciej jako pracownik fizyczny, sama mam znajomą, która podjęła właśnie pracę w hurtowni sportowej i całkiem nieźle zarabia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Owszem ale raczej po znajomości,niektórzy patrzą na wykształcenie a nie na umiejętności,pracowałam w paru miejscach i osoby po podstawówce bywały mądrzejsze i więcej umiejące jak osoby z "lepszym" wykształceniem.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
w dzisiejszych czasach ciężko coś dobrego znalezc z wykształceniem średnim a co dopiero z podstawowym ale trzeba próbować i jak najwięcej cv rozsyłać może się coś trafi w miare normalnego :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
jakie uprawnienia na kase fiskalna ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z podstawowym na pewno nie w sklepie, bo nie dostanie uprawnien na kase fiskalna chyba...
ale w rolnictwie, czemu nie -moj tata ma firme produkcji rolnej i zatrudnia takie panie i raczej nie maja powodow do narzekan-maja wszystkie swiadczenia, premie itd. za to musza sie liczyc z tym,ze czasem pracuje sie w weekendy, bo jak roslina rosnie, to nie mozna jej kazac poczekac do poniedzialku ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
sklepie miało być
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mysle ze w splepie jakims napewno
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

do góry