Widok

Wymarzone miejsce dla mojego dziecka:)

Obserwując przez kilka dobrych lat funkcjonowanie tego miejsca, jestem pełna podziwu jak w tak krótkim czasie rozkwitło i ile dobrego ma do zaoferowania swoim uczniom i nam rodzicom. Poziom nauczania mogę porównywać chociażby z poziomem wiedzy kuzynostwa mojej pociechy i oceniam na bardzo wysoki. Dziecko świetnie radzi sobie w kontaktach z rówieśnikami (także poza szkołą), jest ciekawe świata, chętne do nauki i zaangażowane w wiele dodatkowych szkolnych projektów. Dzieci uczone są samodzielności, systematyczności i odpowiedzialności… Wielkość i ilość pomieszczeń jest optymalna, aby nie mieć odczucia „molochu”, nie przytłacza. Sale lekcyjne z dywanem, sala gimnastyczna z fajnym sprzętem, biblioteczka zaopatrzona w wiele gier i książek, do których dzieci mają ciągły dostęp. Nauczyciele są zaangażowani, pełni pomysłów, otwarci w kontaktach z rodzicami, a przede wszystkim widać, że nie pracują z naszymi dziećmi za karę. Mogę tak wyliczać w nieskończoność. To dobre, mądrze rozwijające miejsce. Polecam serdecznie!
Moja ocena
poziom nauczania: 6

zajęcia dodatkowe: 6

wyposażenie: 5

bezpieczeństwo: 6

ocena ogólna: 6

5.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czytam i oczom nie wierzę, chyba ktoś pomylił szkołę mojego dziecka z jakimś innym miejscem, bo jak tam wygląda, to można w 5 minut zweryfikować ;) Właśnie warunki lokalowe i wyposażenie (nawet tablic multimedialnych nie używają!) to najsłabsza strona tej placówki....o pseudo sali gimnastycznej nawet nie wspomnę....brzydko tak w sieci koloryzować!
Ps. dywany brudne, a toalety cuchnące (problem z wentylacją)...zawsze czuję nieświeże powietrze, jak odbieram dziecko...itd. itp.....opinie sobie, a życie sobie - tyle w temacie :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry