Widok
nie wiem jak to tam wygląda ale ja sama takie spotkania organizuję we własnym gronie koleżanek :) przychodzą wszystkie zainteresowane panie ze swoimi ciuchami i przy kawce,winku wymieniamy się bądx sprzedajemy za grosze :) fajna sprawa bo często kupujemy cxoś co w sumie nam się nie podoba albo nie przymierzyłyśmy i jest za małe bądź za duże i szkoda wyrzucić a koleżanka może wyglądać w tym znakomicie :)))
Katies....ta czerwona i niżej taka ołówkowa niebieska z kwiatem na ramiaczkach, jakie to rozmiary???
Ja mam dużo ciuszków, ale ze zdjęciami problem bo aparat padł i nie chce wstać :/
Wrzucę link do albumu na imageshack ze starszymi fotkami, ale ciuszków ogólnie mam więcej...
http://imageshack.us/g/835/asiakspodniczka.jpg/
Ja mam dużo ciuszków, ale ze zdjęciami problem bo aparat padł i nie chce wstać :/
Wrzucę link do albumu na imageshack ze starszymi fotkami, ale ciuszków ogólnie mam więcej...
http://imageshack.us/g/835/asiakspodniczka.jpg/
No ja nie wiem...pogoda pozostawia wiele do życzenia. Dziś jest ładnie, ale wcześniejsze dni...trochę ryzykowne. Plus do tego ciuchy będą w piachu, a jak będzie wiać to trzeba będzie trzymać bo pozwiewa...
Myślę, że jak ustalimy miejsce i datę to można zrobić jakieś ogłoszenie...ja mogę coś tam pogrzebać i poumieszczać bo ja wiem...na stylio, wizażu...żeby było Nas więcej.
SWAPY, które są w Sopocie są organizowane w kawiarniach na Monciaku...każda płaci 10 zł, ma w tym kawę albo herbatę, a jest dach nad głową i stoliki do porozkładania rzeczy...
Myślę, że jak ustalimy miejsce i datę to można zrobić jakieś ogłoszenie...ja mogę coś tam pogrzebać i poumieszczać bo ja wiem...na stylio, wizażu...żeby było Nas więcej.
SWAPY, które są w Sopocie są organizowane w kawiarniach na Monciaku...każda płaci 10 zł, ma w tym kawę albo herbatę, a jest dach nad głową i stoliki do porozkładania rzeczy...
Ewentualnie...dopóki są wakacje to niektórzy wynajmują mieszkania na doby...być może dałoby się dogadać z właścicielem, żeby podnajął coś takiego na kilka godzin za jakąś rozsądną cenę...
Bo jeśli chodzi o bezpłatne opcje to nie ma za dużego pola manewru...zaprosiłabym Was do siebie, ale wynajmuję tylko pokój i to niezbyt duży, więc za nic się nie pomieścimy ;)
Bo jeśli chodzi o bezpłatne opcje to nie ma za dużego pola manewru...zaprosiłabym Was do siebie, ale wynajmuję tylko pokój i to niezbyt duży, więc za nic się nie pomieścimy ;)
ciacho na weekend i tak zawsze robię więc to nie kłopot;) wystarczy, że Wasze rzeczy będziecie miały - po co dodatkowy balast;) przyszły weekend mam zaplanowany ale w kolejny mi pasuje jak najbardziej;) mieszkam na osiedlu Południowym na Starogardzkiej - dojazd z Głównego autobusem 175 chyba - kierunek Maćkowy;) albo autem;)
Cześć, od dłuższego czasu poszukuje takiej imprezy, nawet myślałam już o zorganizowaniu takiej wymianki w osiedlowym klubie. Ja byłabym chętna, tylko wracam do domu dopiero 30 sierpnia. Myślę że po wakacjach , jak już wrócimy do codziennego życia może byłoby więcej chętnych. Mam sporo ubrań po dzieciach, w bardzo dobrym stanie i trochę rzeczy do domu itp......normalnie różności...
Jak coś to pisze się na następny termin, chyba żeby wypaliła jakaś większa impreza.
Mogę się popytać o jakieś tanie miejsce na jesienne i zimowe spotkania...Szkoła, klub osiedlowy....
Jestem z Chełmu..
Jak coś to pisze się na następny termin, chyba żeby wypaliła jakaś większa impreza.
Mogę się popytać o jakieś tanie miejsce na jesienne i zimowe spotkania...Szkoła, klub osiedlowy....
Jestem z Chełmu..
No właśnie teraz jest tak, że wymiana polega na zasadzie rzecz za rzecz...numerowane ciuchy i potem zgłaszasz się do właściciela i jeśli się dogadacie to wymiana.
A wcześniej po prostu wszystkie ciuchy były rozwieszane na wieszakach i kto pierwszy ten lepszy....bierzesz co Ci się podoba - i mi to nie grało, bo nie było pewności że coś się dla siebie znajdzie, a jeśli ktoś sobie wziął Twoje rzeczy, to wychodziło się z niczym...
A wcześniej po prostu wszystkie ciuchy były rozwieszane na wieszakach i kto pierwszy ten lepszy....bierzesz co Ci się podoba - i mi to nie grało, bo nie było pewności że coś się dla siebie znajdzie, a jeśli ktoś sobie wziął Twoje rzeczy, to wychodziło się z niczym...
Czesc dziewczyny
ja tez chetnie bym sie pisala na cos takiego.tez jestem z chelmu - wiec moze i z tej dzielnicy dziewczyny bysmy sie zgraly co do wymianki
ja mam cala mase ciuchow, od rozm S do L cos XL tez by sie pewnie znalazlo, rzeczy sa w super stanie
zreszta jak macie ochote to zapraszam tu --->
https://picasaweb.google.com/117482983511317914634/Ciuchy#
mozna na wlasne oczy zobaczyc :)
ja tez chetnie bym sie pisala na cos takiego.tez jestem z chelmu - wiec moze i z tej dzielnicy dziewczyny bysmy sie zgraly co do wymianki
ja mam cala mase ciuchow, od rozm S do L cos XL tez by sie pewnie znalazlo, rzeczy sa w super stanie
zreszta jak macie ochote to zapraszam tu --->
https://picasaweb.google.com/117482983511317914634/Ciuchy#
mozna na wlasne oczy zobaczyc :)
Dziewczyny dajcie mi znać kiedy spotkanie smsem mam ciuchy po sobie i po dzieciach jakaś biżuteria i zabawki też by się znalazły. Najlepiej gdzieś w gdańsku. Bo jeśli chodzi o niedzielę to w gdańsku gdzieś. Np park orunski:) bo jeśli w tygodniu następnym poniedziałek np to można u mnie. Czekam na sms 518790223 lub @ d.makowski331@wp.pl
Marta, my (tzn. ja, aga, nasrin i gosia) na chwilę obecną umawiamy się u mnie w domu - kilka wątków wyżej jest o tym mowa; poniedziałki i inne pracujące dni tygodnia u mnie odpadają - skupiam się wtedy na pracy; jeśli masz ochotę to zapraszam na jutro do mnie, daj znać, to podam Ci adres na priv - tylko będziesz już chyba ostatnia na liscie, bo więcej forumek się nie zmieści;) nadal czekam na info od agi i nasrin
dziewczyny - w związku z brakiem odzewu dot. wymiany ciuchów, która miała się odbyć dzisiaj u mnie (jedna z forumek się odezwała ale nie pasowały nam godziny) - sprawę tej wymiany uznaję na chwilę obecną za odwołaną; zamierzam wystawić ciuszki na sprzedaż ponieważ zależy mi aby się ich po prostu pozbyć; ogłoszenia zamieszczę na stronie trójmiasta - jeśli któraś będzie zainteresowana to zapraszam;)