Widok

Wymiana koła dwumasowego

Jak co roku w warsztacie Pana Adama Leśniaka stawiam się na wymianę kół oraz przegląd, czy oby bezpiecznie mogę poruszać się moim autem. Warsztat odwiedzam już od trzech lat i zawsze mogę liczyć na fachowe doradztwo i obsługę.

Tym razem, choć umówiony byłem na wymianę oleju i filtrów, pech chciał że dzień przed wizytą zaczęło mi coś chrobotać. Na kanale okazało się, że to koło dwumasowe, które jest już w krytycznym stanie. Warsztat mimo wielu innych umówionych napraw, zajął się moim autem w pierwszej kolejności, za co serdecznie dziękuję. Bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie data odbioru auta - naprawę wykonano w dwa dni, gdzie znajomi straszyli mnie, że to robota nawet do tygodnia czasu.

Dlatego po raz kolejny uważam, że Warsztat Pana Adama Leśniaka to porządny serwis samochodowy, którego pracownicy są profesjonalistami w swoim fachu. Obsługa klienta jest tu na najwyższym poziomie, dlatego polecam go innym.
Moja ocena
obsługa: 6

asortyment: 6

jakość usług: 6

terminowość: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Dziękujemy za miły komentarz i docenienie naszych starań. Zawsze staramy się aby auta klientów były naprawiane na najwyższym poziomie usług.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry