Widok

Wymiana książek

Kobieta Temat dostępny też na forum:
Witajcie drogie Panie.

Zapewnie każda z Nas ma w swojej bibliotece przeczytane książki, co myślicie aby dokonać wymiany?
Osobiście posiadam kilkanaście książek faktu ( historie prawdziwe) i jeśli macie ochotę to możemy wypisać tu swoje tytuł idokonac wymiany.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam kryminały i podłe romanse :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z jednej strony pomysł fajny, ale z drugiej jak pomyśle sobie, że miałabym oddać którąś z moich książek...;)
The woods are lovely, dark and deep...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dokładnie. niby leżą, kurzą się, ale są! Twoje własne, chociaż opcja wymiany na coś, czego się jeszcze nie czytało jest również bardzo kusząca:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to może by się powymieniać elektronicznymi książkami?
Takich nie posiadam ;) próbuję się zmusić do zakupy czytnika ale jakos tak lubię czytać przewracając kartki :) Nawet kosztem mniejszej ilosci miejsca w torebce ;)
W bibliotece przy ul. Jagiellońskiej na Przymorzu cyklicznie odbywa się akcja wymiany książek. Organizuje to wydarzenie fundacja Ad fontes
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

O, organizują to jeszcze?
Wymiana będzie w dniach 4-6 września w godz.9-20. Akcja odbędzie się
w centrum "ALFA" przy ul. Kołobrzeskiej.
oooo, a mnie akurat nie ma na Pomorzu :(

Poszukaj w sieci, pewnie są jeszcze miejsca gdzie można zostawiać książki na wymianę.

Inne tematy z forum Hobby

Białe tango (259 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

System CRM w firmie (102 odpowiedzi)

Czy w swojej firmie macie jakieś systemy, które wspierają waszą działalność? Coś, co zapewnia w...

Szukam systemu CRM (16 odpowiedzi)

Szukam CRMu dla 6 pracowników, branża serwisu klimatyzacji. Mamy bałagan w firmie. Musi być...

do góry