Widok

Wynajem pokoju - uwaga na oszusta!

Wrzeszcz Górny Temat dostępny też na forum:
W Trójmieście działa oszust p. S. Przemysław Jan, wiek 27 lat, podnajmujący pokoje od osób. Opowiada, że pracuje w Straży Granicznej, Policji lub Biurze Ochrony Rządu (mogą być podobne wersje). Pokazuje pistolet gazowy, aby uprawdopodobnić swoją wersję. Nie płaci z góry mówiąc, że w krótkim czasie dostanie pensję. Po pewnym czasie znika nie płacąc za pokój.

wypowiedź zmoderowana (admin137, 2014-11-21 23:46:15)

popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oj tam czepiasz sie ;-p
Przepraszam, poprawie sie...
Mam nadzieje, ze mimo wszystko użytkownicy forum zrozumieją co miałam na mysli ;-)
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Mam nadzieje, ze poniesiesz najwyższa karę z możliwych, nie da sie zbudować szczęścia na cudzym nieszczęściu..."
Nascimento,a spróbuj tak.

"nie da sie zbudować szczęścia na cudzym nieszczęściu...,Mam nadzieje, ze poniesiesz najwyższa karę z możliwych"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oj Przemek, Przemek... Chodziłam z nim do podstawówki, pochodzi z mojej rodzinnej miejscowości i taki cyrk urządza... Nie liczy sie z nikim i z niczym... Współczuję Twojej rodzinie, na FB znajomi rozsyłają Twoje zdjecie z opisem o aresztowaniu i historia wykroczeń... Szkoda mi Twojego brata, dobry i uczciwy człowiek a jest od Ciebie młodszy. Mam nadzieje, ze poniesiesz najwyższa karę z możliwych, nie da sie zbudować szczęścia na cudzym nieszczęściu...
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzwoniłem już. Podany był zły nr tel. Właściwy nr to: 61 841 31 77

Jak to możliwe, żeby taki krętacz tak długo był na wolności???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Znalazła się zguba!!! Teraz mierzy jeszcze wyżej co to jest marne 5- 10 tys, stał się ambitniejszy rekordowe 50 tys od pani z poznania!
dzwońcie dopóki jest szansa dołożyć swoją cegiełkę do jego celi http://www.Wielkopolska.Policja.Gov.Pl/index.Php/aktualnosci/newsy/10366-poznan--oszust-kobiet-w-rekach-policji-video
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myślisz, że jak zmieniłeś znów swoje dane personalne (posługujesz się znów nowym dowodem i prawo jazdy) to już nikt Ciebie nie znajdzie!!!
Ile można czekac na radio i jeszcze cos więcej ???
czekam???
chyba juz nikogo nie oszukuje ze nastala cisza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Oj prawda to prawda. Wiara bez refleksji jest strasznym utrapieniem a swoją drogą ciekawa jestem gdzie ten cudak teraz bawi.
cisza bo durne kobitki choc oszukane sie wstydza a co tu sie wstydzic bajer ma taki ze nie wieze ze kazdy i mowie wam ze kazdy mu uwiezy temu idiocie bo teraz to ja tez taka madra i mowie ze takiego s*******a nie zycze nikomu spotkac
Witam wszystkich
i nastała cisza na forum gdzie ten nasz oszust urzęduje?!!!!!!!!
hej czy ktoś ostatnio widział gdzieś naszego oszusta?
Adam, niestety ale Twoi "koledzy po fachu" wlasnie tak mowia... bylam na policji zglosilam to nie dosc ze pani ktora mnie przesluchiwala drwila sobie z tego mowiac "my go znamy", "pani nie jedna" "niech sie pani cieszy ze tylko to pania spotkalo" i usmieszki ...... chce powiedziec ze u mnie jest inny przypadek, nie wyudzil odemnie zadnych pieniedzy bo jemu nie dawalam on mnie okradl ... pozniej grozil ze nasle kolegow... zglosilam to i co dostalam z policji umorzenie sledzctwa z powodu niskiej szkodliwosci odwolalam sie do prokuratury i co cisza.. mam numery do innych kobiet ktore zostaly oszukane tak samo jak ja i inne kobiety policja wiedziala i co i nic.. wiec o czym mamy tu mowic..
moze jeszcze jakis reportaz w tv albo w gazecie o nim? dowiedzialam sie o p z tv i gratuluje pomyslu. trzeba bardziej rozglosnic ta sprawe. jak nie mozna go zamknac - a czuje ze sie to nie uda, to chociaz trzeba ostrzec nie tylko kobiety ale tez panow.jak spotkacie go na swojej drodze to lejcie po mordzie bo tylko na to zasluguje. cokolwiek tu piszecie p to oszust i zlodziej i kazdy z nas wie o tym doskonale
Którzy policjanci dają ci rzekomo rady o niskiej szkodliwości społecznej? CHyba nie słuchasz takich bzdur? Ścigać i karać.

Policjant.
szkoda brudzic rak an smiecia, dostal nie raz i niczego go to nie nauczylo, on jest niereformowalny.
szkoda, że nie ma go w 3mieście bo sama bym go dorwała
Spierewka nie siedzi w zadnym wiezieniu, oszukuje dalej tak jak pozostali pisza we wrocławiu i warszawie na pewno. Obecnie jest poszukiwany listem gończym w celu doprowadzenia go do sadu gdzie sie regularnie nie stawia.Czym wiecej oszukanych sie zglosi tym lepiej, sluchanie rad policjantow o niskiej szkodliwosci to najwieksza bzdura poniewaz od kazdego umorzenia przysluguje apelacja, nawet gdy bedzie ponowne umorzenie to sprawe można podniesc gdy znajda sie kolejni poszkodowani. Nie można mu dawać przyzwolenia na to co robi, jak sie wszyscy zorganizują to chociaz jeden skur...syn bedzie siedzial w koncu. Tym bardziej ze zblizaja sie wakacje jego ulubiony czas na okradanie innych. Proszę wsyztskich o pomoc w zamknieciu go, jedyna szansa to zglaszanie sprawy na policje i informowanie policji ze Sąd w gdańsku go szuka listem gończym, zwrócą większą uwagę na złapanie go.
na 90 % siedzi
do góry