Widok
Wyniki Spiros 2005 jesień
Na stronie http://www.maksea.use.pl/ pojawiły się wyniki IV Gdyńskiego Nocnego Maratonu na Orientację.
W imieniu organizatorów dziękuję wszystkim uczestnikom, zarówno trasy pieszej jak i rowerowej za udział.
Dyplomy wysłane zostaną pocztą wraz z kartami startowymi.
Zapraszamy na przełomie marca i kwietnia na V edycję Spirosa.
Pozdrawiam
ACH
W imieniu organizatorów dziękuję wszystkim uczestnikom, zarówno trasy pieszej jak i rowerowej za udział.
Dyplomy wysłane zostaną pocztą wraz z kartami startowymi.
Zapraszamy na przełomie marca i kwietnia na V edycję Spirosa.
Pozdrawiam
ACH
No, widzę że nie jest tak źle ze mną jak myślałem, inni mieli jeszcze większe problemy :)
Spirosa już chwaliłem więc nie będę się powtarzał, dodam tylko że fajnie że jest kolejna impreza na orientację dla rowerzystów :) Dobrze że jest dość trudna i są zróżnicowane zadania, dzięki temu możemy doskonalić swoje umiejętności.
Jestem zszokowany ilością pieszych, toż to poważna impreza jest, razem prawie 100 osób. Czekam na edycję wiosenną.
Spirosa już chwaliłem więc nie będę się powtarzał, dodam tylko że fajnie że jest kolejna impreza na orientację dla rowerzystów :) Dobrze że jest dość trudna i są zróżnicowane zadania, dzięki temu możemy doskonalić swoje umiejętności.
Jestem zszokowany ilością pieszych, toż to poważna impreza jest, razem prawie 100 osób. Czekam na edycję wiosenną.