Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Gorąco polecam! wątek zamknięty Szukałam strojów na wieczór panieński i była to jedyna wypożyczalnia, która...
~Karolina
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 października 2012

Totalna beznadzieja wątek zamknięty Przyjechalismy z córka tydzień przed balem - wybralismy stroj wplacilismy...
~Karolina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 lutego 2016

Stroje dworskie wątek zamknięty Nie sądziłam że w tak małym miejscu znajdziemy tak wiele ciekawych strojów....
~Kocio
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 26 maja 2015

Wspaniale wątek zamknięty Łatwo, szybko i przyjemnie. Pani spojrzała na moją córkę i od razu wiedziała...
~Ela
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 10 maja 2015

dramat wątek zamknięty wybrałam się tam sugerując pozytywnymi komentarzami szukająć stroju dla...
~Lilith
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 4 lutego 2015

Super obsługa :) wątek zamknięty Pani Fasolka jest odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu :)) miła, fachowa,...
~Dorcia
-

dodano: 30 grudnia 2014

sylwestrowo wątek zamknięty sylwestrowo
~żaba
-

dodano: 28 grudnia 2014

mega wątek zamknięty fajne
~ja
-

dodano: 13 października 2014

Profesjonalnie wątek zamknięty To była już moja 3 wizyta w wypożyczalni i zapewne nie będzie ostatnia. Pani...
~Michał
-

dodano: 24 lutego 2014

Wielkie zadowowlenie wątek zamknięty Duży wybór, pomocna dłoń, normalne ceny. Pani idealnie trafiła w gust mojej...
~Joanna
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 29 grudnia 2013

Polecam!!!!! wątek zamknięty Potrzebowałam strój dla syna tzw.''na wczoraj'' oczywiście znalazłam to co...
~Spóźnialska
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 5 lutego 2013

GORĄCO POLECAM!!! wątek zamknięty Przemiła, sympatyczna właścicielka wyszukała wymarzony przez mojego syna...
~Mama Króla Balu
-

dodano: 30 stycznia 2013

Gorąco polecam!! wątek zamknięty Kompetentna obsługa (zawsze pomogą, dobiorą), duży wybór - szkoda że karnawał...
~Ewa
-

dodano: 25 stycznia 2013

Super wątek zamknięty Gorąco polecam! Znajdzie się coś dla każdego. Bardzo miła obsługa i duży...
~AGATA
-

dodano: 11 października 2012

OK wątek zamknięty Wypożyczalnia jest mała,ale właścicielka "wielka'" duchem i zaraża...
~ambek
-

dodano: 27 marca 2012

SUPER EXTRA LUX wątek zamknięty Gorąco polecam! Bezproblemowo, szybko i tanio! Znalazłam ekspresowo dokładnie...
~ela
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 24 stycznia 2012

Wszystko bardzo dobrze wątek zamknięty Spory wybór, stroje ogólnie wyglądają na profesjonalne, a mój to już w ogóle...
~King Kong
-

dodano: 16 stycznia 2012

Wypożyczalnia spoko wątek zamknięty Mają trochę mało miejsca, ale... za to płaci się :-) ceny mogłyby być trochę...
~techbiur
1

dodano: 14 stycznia 2012

SUPER! wątek zamknięty Bardzo miła obsługa, szeroki wybór strojów, przystępne ceny. POLECAMY!
~Monika
1

dodano: 28 grudnia 2011

OPINIA wątek zamknięty JEDYNYM ZARZUTEM JAKI MAM DO TEJ WYPOŻYCZALNI TO MAŁO MIEJSCA I BRAK...
~Bartek
1

dodano: 30 listopada 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry