Widok

Wypłaty 500+ cz.2

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Tamten watek mocno się rozwinął, także zapraszam tutaj- kontynuacja:))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a po jakim czasie odeslali wiadomosc
po 4 godzinach dostalam odpowiedz, :) dla mnie to szybko, z uwagi na ilosć telefonow jaką dziennie odbierają.

Mi sie tam nie spieszy nie wiadomo jak, bardziej z ciekawosci pisalam. Choc troche mnie wkurza jak ktos złozyl po mnie i juz dostal.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdynia, wniosek złożony przez bank w dniu 1.04. Pieniążki wpłynęły 25.05 z wyrównaniem za kwiecień-maj. Decyzja została wydana 19.05 a wysłana 2.06. Dziś ją otrzymałam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
~ewa Nie do końca... W moim przypadku były ropatrywane dochody. Składałam osobiście na 3 Maja na pierwsze i drugie dziecko 11.04 - w maju dostałam dwa przelewy , 13.05 za kwiecień oraz 25.05 za maj.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a z jakiego banku oni przelewaja
Z pekao . Wniosek skladalam 8 kwietnia , pieniędzy i decyzji brak. Na 2 dzieci,bez weryfikacji dochodow czyli tzw prosty wniosek. Dziś dzwonię, a telefony na Powstańców wyłączone....
ja dostalam maila ze 25 mam decyzje ale ani decyzji ani przelewu mam karte mopr
JA UZUPEŁNIŁAM DOKUMENTY POW. WARSZ GDAŃSK 03.06 CZEKAM NA DECYZJĘ I PRZELEW. WNIOSEK ZŁOŻONY 04,04. JAK DOSTANĘ DAM ZNAĆ .WEZWANO MNIE LISTOWNIE .
kiedy teraz wypłaty w Cieplewie?
hej dziewczyny , mój wniosek nadal oczekuje na weryfikację.

gdańsk/11.04

Pozdrawiam
dokumenty złożone 02.04 przez PKO. Info o przesłaniu dokumentow jest, brak kasy, brak decyzji.Gdańsk
Gdańsk, mBank, złożone 07 kwietnia.
Dzisiaj wysłany mail z zapytaniem czy nie ma wniosek żadnych błędów. Szybko odpowiedzieli że zatwierdzony, decyzja przyjdzie pocztą. A za chwilę miałam kasę na koncie. Zbieg okoliczności?
moze byc zbieg okolicznosci, zwykly przypadek, aczkolwiek gratuluje ze juz masz pieniadze ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trzeba przyznać ,że odpowiedż email od Nich jest bardzo szybka, polecam innym zamiast dzwonić w nieskonczoność. Pracujące tam panie też odetchną:-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
A jaki jest adres mailowy do urzędu gdyni?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
wniosek złożony 04.04.2016 przez BZ WBK, na 2 i 3 dziecko.
wczoraj napisalam maila, otrzymałam odp. że mój wniosek jest już rozpatrzony, a decyzja zostanie wysłana pocztą.
dziś niespodzianka, na koncie pieniądze za kwiecień i maj.
także chyba ten mail przyspieszył sprawę ;-)
Dziewczyny, pisałyście maile do Gdyni czy Gdańska??
Jak chcecie szybkiej odpowiedzi z MOPR w Gdańsku to polecam pytania zadawać mailowo, raczej zawsze odpowiedź jest tego samego dnia.
Jesli chodzi o wnioski to ja składałam 6.04 osobiście w gdańsku i jeszcze czeka na weryfikacje
Chyba wszystkim tak samo odpisują ja dziś również dostałam odpowiedz ,ze mój wniosek jest w trakcie weryfikacji i ze maja 3 miesiace na wydanie decyzji. Wydaje mi się ze oni nawet nie sprawdzają na jakim etapie są Nasze wnioski tylko z automatu ślą takiego samego emaila. Moje trzy kolezanki zapytały na jakim etapie jest ich wniosek i otrzymały taką samą odpowiedz . Najlepsze jest to ze wysłałam pocztą wniosek z opłatą przyspieszoną i wniosek powinien dotrzeć do nich 5 lub 6 a facet mi pisze ze wniosek dostali 10 maja. ))))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry