Widok
Dokładnie. Do tej pory nie było i było ok, teraz tragedia bo nie ma kasy. Jak wszyscy na hurra się rzucili z wnioskami to nie ma mocy wszystkiego od razu rozpatrzyć. Tym bardziej, że to nowy program i pewnie nie do końca wiadomo, co i jak. Najlepiej dziś złożyć wniosek i dziś mieć kasę na koncie. Weźcie się do roboty, to nie będziecie musiały czekać na 500+. A i czasu na wydzwanianie też będzie mniej.
Dziewczyny wyluzujcie.Ja tez skladalam wniosek 4.04.i czekam.Nie rozumiem jak mozna uzalezniac cokolwiek od tych pieniedzy bynajmniej do lipca.Jasno i wyraznie bylo powiedziane ze na wyplate pieniedzy maja 3 miesiace.Ja odrazu sie nastawilam na to ze kase dostane w lipcu z wyrownaniem.I teraz nie biadole i nie lamentuje ze jeszcze nie dostalam przelewu.Druga sprawa to nie rozumiem czemu zawracacie tylek tym urzednikom.No przeciez to jest nie do przerobienia zeby wszyscy dostali teraz natychmiast.Troche mnuej roszczeniowej postawy kobiety.
Przyjdzie czas to kazda z nas dostanie te pieniadze.
Przyjdzie czas to kazda z nas dostanie te pieniadze.
Zgadzam się z Tobą ja zaznaczyłam że składałam wniosek 8.04 i brak jest decyzji i wypłaty ale to było tylko informacyjnie dla innych , nie dla tych mamusiek które złożyły i licza na kasę o ręki bo zaplanowały wycieczki i lekcje judo, angielskiego, kółka rysunku , pianina itp... :) do tego nie mają na chleb bo je poniosło i ydały w tym miesiącu więcej na lepsze żarcie niż do tej pory jadły :)
Wyobrażasz sobie jednego dnia zrobić przelewy dla parunastu tys. osób??? Chyba twoja głowa nie ogarnia ze to wszystko co robią robią w systemach, programach itp.to ma ograniczoną możliwość przemielenia danych. Dodatkowo przed monitorami siedzą ludzie którzy pracują po 8godz. a nie 12godz. jak pewnie nie które z was. Nie da sie wszystkich wniosków przerobić, to jest jak ze zwrotami ze skarbówki.
Ktoras wyżej napisała, ze system losuje kogo wniosek pracownicy realizują wiec to loteria kto którego dnia dostanie
Nie macie na to wpływu, a pretensje zamiast wylewać enty raz tutaj czy przez telefon w urzędzie, przeszkadzając realizować im tak ważne dla was wnioski o 500zl, zróbcie cos dobrego dla siebie i pójdźcie pobiegać albo z dzieckiem na plac zabaw, hulajnogę, rower...a nieee bo wy atrakcje dziecku zapewnicie po wpłynięciu pieniążków z programu-współczuję Wam życia...
Ktoras wyżej napisała, ze system losuje kogo wniosek pracownicy realizują wiec to loteria kto którego dnia dostanie
Nie macie na to wpływu, a pretensje zamiast wylewać enty raz tutaj czy przez telefon w urzędzie, przeszkadzając realizować im tak ważne dla was wnioski o 500zl, zróbcie cos dobrego dla siebie i pójdźcie pobiegać albo z dzieckiem na plac zabaw, hulajnogę, rower...a nieee bo wy atrakcje dziecku zapewnicie po wpłynięciu pieniążków z programu-współczuję Wam życia...