Widok

Wypłaty 500+

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Podobno dzisiaj maja byc pierwszewyplaty, kto otrzymał niech da znać jak i kiedy składał wniosek i czy na 1pierwsze dziecko,jakie miasto, takie statystyki poprowadzimy ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11
A to już nie twoja sprawa a jak tak bardzo Cię to obchodzi to ojciec moich dzieci nie żyje,odpowiem też odrazu ze renty też nie dostają !!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
dzieci skorzystają na Twoich butach?? o masakra jakie podejście...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny, a to najpierw dostane jakas decyzje na piśmie a potem pieniadze czy po prostu pieniadze wplyna na konto ? Wniosek skladalam na drugie dziecko przez WBK
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bliżej korzyści dzieci są wymienione wakacje niż buty dla mnie ale oczywistym jest że pisząc o tych korzyściach dzieci to na pewno miałam na myśli moje buty a na pewno nie wspólnych wakacji... śmiać się czy współczuć takiego myślenia... o to jest pytanie...
Ale tak, na moich butach dzieci też skorzystają. Jedynie ja w całej rodzinie nie mam wysokich butów trekingowych, bo moje stare jesienią się rozpadły. Teraz będziemy mieć wszyscy i w wakacje będziemy mogli więcej zrobić, w więcej miejsc pójść i nawet nie chować się pod pierwszym lepszym drzewem, jak nas deszczyk zaskoczy. A to wydatek kilkuset złotych i jedno 500 pójdzie właśnie na to. Już w długi majowy weekend podczas krótkiego wyjazdu by się przydały, a co dopiero w wakacje, kiedy pewnie wyjedziemy na dwa tygodnie.
Pieniadze najpierw ,potem poczta poleconym wniosek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
My czekamy i się nie cierpliwymy, ale gdyby tak odwrucic sytuację,że to my mielibyśmy dać coś państwu to dawno byłoby po sprawie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak dopłaca?
Czyli pracował na czarno?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Myślę że zrobienie przelewu dla kilkunastu tysięcy osób jednego dnia jest wykonalne. Przecież cała masa wielkich firm co miesiąc wypłaca pensje jednego dnia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
CY to pytanie do mnie ?czy ja się muszę tłumaczyć co jak i gdzie robił mój mąż i jak umarł powiedzieć wam chyba te forum nie jest od tego
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nikogo to nie interesuje - tylko twoja roszczenia postawa mierzi i obrzydza.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6
Do Bella! takich jak Ty wscipskich bab to świat nie widział na oczy! Co to wogole za pytanie wredna babo!!! A Może ojciec tych dzieci pracował na czarno ale Ciebie to akurat nie powinno interesować?! Jak juz jesteś aż taka sama ciekawa to sprawdź sobie w internecie jakie warunki muszą być spełnione żeby dostać rentę po rodzicu. muszą być prze pracowane pełne 5lat a ojciec tych dzieci może był młody człowiekiem i nie miał tyle przepracowane!!! Co za babskie....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
CZY DZISIAJ JUZ DOSTAŁ KTOS KASIORKĘ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
NO DOSTAŁ KTOŚ????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
gops cieplewo
decyzja z 25-04 wpłynęła 04-05, przelewu nadal brak
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bella !!co Ty wogole wypisujesz wpieprzac się w cudzą sprawę!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
A ja z Cieplewa ani decyzji ani kasy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
KURCZĘ,DZISIAJ W GDAŃSKU ZNOWU PŁACA.MA KTOS PRZELEW????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
niektóre banki pierwsze sesje przelewów mają dopiero o 12...niecierpliwy narodzie :O
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
dobra to czekamy do dwunastej,,,,dajcie znać bo czekam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry