Widok
witam,u mnie narazie tez kasy brak, sasiadka z bloku tez skladala w tym samym czasie i miejscu co ja i pare dni temu dostala, na pierwsze ( i jedyne dziecko), wczesniej były jakies informacje ze w pierwszej kolejnosci dostaną ci co na drugie i kolejne a na pierwsze ci co trzeba im dochod zweryfikowac na koncu a ona dostala,ja jeszcze nie, do konca maja czekam,jelsi nie bedzie odezwu-to jade na Powstancow osobiscie i zobaczymy,pozdrawiam:)
Byłam w urzędzie w Gdyni i okazało sie ze mój wniosek nie został nawet rozpatrzony mimo ze składałam 01.04 przez bank. Podobno te internetowe były dlugo zawieszone bo za dużo tego było i dlatego najpierw rozpatrywali te składane osobiście. Trzeba czekać pewnie to jeszcze trochę potrwa. Pobieram rodzinny wiec mówiono mi ze bedzie szybciej bo nie musza mnie sprawdzać ale jak widać wszystko musi swoje potrwać
To niekoniecznie prawda z tym zawieszeniem. Wysłałam wniosek z inteligo 1.04, a do urzędu dotarł 4.04. Gdy zadzwoniłam do MOPS, to potwierdzili tę datę.
Jeśli jest tak, jak wiele osób tu pisze, że wypłacają razem z zasiłkiem rodzinnym, to wg tabeli w necie dostanę dopiero 31.05. W sumie to lepiej wiedzieć o tak odległej dacie, niż nie wiedzieć.
Jeśli jest tak, jak wiele osób tu pisze, że wypłacają razem z zasiłkiem rodzinnym, to wg tabeli w necie dostanę dopiero 31.05. W sumie to lepiej wiedzieć o tak odległej dacie, niż nie wiedzieć.