Widok

Wypłaty 500+

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Podobno dzisiaj maja byc pierwszewyplaty, kto otrzymał niech da znać jak i kiedy składał wniosek i czy na 1pierwsze dziecko,jakie miasto, takie statystyki poprowadzimy ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11
Ale takich jak Ty dzwoniących do nich tylko raz są dziesiątki dziennie. Do tego dołożyć spanikowane kobiety dzwoniące co 2-3 dni tak kontrolnie, bo moze gdy będą męczyć to szybciej dostaną kasę.
Tak na prawde to telefonicznie urzędnicy nie mają obowiązku udzielania informacji- jest ochrona danych osobowych. Skąd mają wiedzieć, że Ty to Ty a nie wścibska sąsiadka. To tylko ich dobra wola ze Wam cos powiedzą, a nawet mogą dostać za to po głowie
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3
Składałam 6 kwietnia na wilanowskiej, dzisiaj dostalam 500 zl.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czyli z Gdańska nikt dziś nie dostał? Ja słyszałam że niby co 2a dni są przelewy,ale czy to prawda?Składała wniosek 6.04 i nie mam decyzji ani kasy .Dziwne to wszystko.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chciałam tylko tak powiedzieć tym mamą co mówią że jak bieda to dzieci się nie robi,ok ale są takie sytuacje życiowe jak u mnie że pierw ją straciłam pracę a teraz mąż .Więc się czeka na te 500+
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ul.
WILANOWSKA to Gdańsk więc przelewy są.
Ponieważ to świadczenie, podobnie jak rodzinne jest przyznawane na rok. Teraz ze względu na wejście programu w kwietniu połączono dwa lata. W kolejnych trzeba będzie składać co rok we wrzesniu, bo będzie przyznawane na okres pażdziernik-wrzesień.
Tak trudno ruszyć d*pę http://www.program500plus.pl
Ja dziś dostałam. Gdańsk, wniosek złożony 1.04 przez BZWBK
Mops znajomych zapisywał juz wcześniej do programu pilatozowego i Ci dostali pierwsze pieniądze w pierwszym i drugim tygodnia kwietnia. Wystarczy tylko mieć znajomości. ..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja dostałam wczoraj za kwiecień i maj na sześcioro dzieci składałam 12.04 przez bank
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
tak ja dostalam 10 maja wyrownanie za kwiecien i maj 1000zl plus rodzinne, skladane na jedno dziecko 1 kwietnia urzad- 10lutego GDYNIA
ja dostałam wczoraj 500, a to zaległe ciekawe kiedy? Syn ma komunię za tydzień i chciałam mu te pieniążki oddać liczyłam na tysiaka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12
Do jaa- a Gdynia czy Gdańsk?
Powinnaś się cieszyć że dostałaś chociaż te 500,inni tez potrzebują i czekają a nie dostali nawet za kwiecień....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy ktoś coś wie kiedy będą teraz placic?Gdynia
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
user... my gdańsk, składaliśmy na początku kwietnia. Cieszę się, po co taki wredny komentarz. W ogóle nie wiedziałam kiedy dostanę, jednak jak przyszło to się dziwię,że na raty i tyle.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
To widzisz Gdańsk płaci, Gdynia stoi wyplacila 10 maja i tyle, ja nie pisałam wrednego komentarza, dobre 500 niż nic poczekamy zobaczymy jak będą płacić
A ktoś wie co z Wejherowem?

Decyzję mialy byc odbierane osobiście po 30 czerwca, na stronie napisane co innego, a przez telefon nie chxa udzielac informacji tylko każą czekać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
sopot tez stoi z wyplatami ;/
Skladalam w Gdyni osobiście 14 lub 15 kwietnia. Jeszcze nic nie wpłynęło. Czy ktoś ze składających w tym terminie dostał już przelew? Dodam że pobieram też rodzinne i alimenty więc nie muszą dodatkowo mnie sprawdzać
Cieplewo.Skłałam 4 kwietnia,dwa razy jezdziłam dowozic papiery , decyzja pozytywna 13 maj ,na razie pieniedzy na koncie brak. czekam cierpliwie:-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry