Widok

Wypłaty 500+

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Podobno dzisiaj maja byc pierwszewyplaty, kto otrzymał niech da znać jak i kiedy składał wniosek i czy na 1pierwsze dziecko,jakie miasto, takie statystyki poprowadzimy ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11
no nic, to pozostaje mi czekac na jakiekolwiek zawiadomienie.
A nie wystarczylo zalaczyc wyroku sadu, ze dziecko jest pod Twoja opieka?ja zalaczylam wyrok, tam jest ze jestem prawowitym opiekunem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w jaki sposob dostarczacie brakujace dokumenty?przez email, poczta, czy osobiscie?
Ja wysłałam mailowo :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jesli alimenty płacone są regularnie to komornik nic nie pomoże nawet jeśli wpłata to kwota 50zł m-c, bo jak się domyślam wielmożny ojciec nie ma więcej, poza tym aby zając pensje komornik musi mieć wyrok sądu- jak dla mnie szkoda czasu, dobrze,że choć 300zł płaci, jak komornik zacznie ściągać to on zacznie płacić jemu te300zł a wtedy Ty dostaniesz o 17% mniejszą kwotę, bo tyle zabierze komornik
Z tego co wiem to wystarczy oświadczenie i wydruk z banku,że dostajesz niepełną kwotę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Infolinia 500+ 800500113,tylko że ja dzwonię już któryś dzień z rzędu i cały czas automatyczna sekretarka mówi że wszyscy konsultanci są zajęci.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czyli w Gdyni robią sobie jaja...pieniądze na wypłaty dostali ale skoro teraz dopiero w czerwcu będą wypłacać to trzymają w banku żeby wyciągnąć odsetki i zarobić...zamiast przelać oczekującym.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Właśnie dostałam przelew za kwiecień, tylko 500 zł. Składałam 19 kwietnia, osobiście w MOPRze w Gdańsku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Warto przeczytać!

http://dziecko.trojmiasto.pl/Wnioski-Rodzina-500-plus-warto-sprawdzac-ich-status-n101681.html
583265000, pod ten nr sie dodzwonilam
pisza co innego a z informacja gorzej-powiedziano mi ze przez tel nie udzielaja informacji
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Gdyni następne wypłaty 500+ mają być 19 maja
wlasnie dzwonilam i nie ma jeszcze nawet decyzji...
A skąd wiesz że 19 będą płacić?
Gdańsk płaci a Gdynia stoi z wyplatami
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
u nas decyzja czeka na podpisanie a ile bedzie czekac ?to tylko oni wiedza moze dwa dni moze dwa miesiace tak powiedzieli w gdansku a wniosek skladany 01 kwietnia
Pod nr 800500113 dowiedziałam się że mój wniosek skladany 6.04 w gdansku został pozytywnie rozpatrzony i że kasa powinna być do końca m-ca
tak mi powiedzieli w UM dzisiaj
a kjedy bedo placic w cieplewje moze ktos wje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja mam to samo pytanie złożyłam 13kwietnia i nadal cisza. Ciekawa jestem który nr rozpatrują
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny, oni nie rozpatrują tych wniosków w żadnej kolejności, to jest loteria jaki im sie trafi taki rozpatrują, część ludzi z 1.04 nadal czeka a część z 20.04 już za 2 m-ce dostała, ot tak,bo miała fart--tak mi powiedziała koleżanka z MOPRu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry