Widok

Wyprawka 3latka do Przedszkola 21.

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam,

Są tu może mamy/tatusiowe, którzy posyłają we wrześniu swoje 3 latki do przedszkola 21 w Gdańsku i byli na zebraniu??Ja niestety przebywałam na urlopie, a teraz nie mogę się dowdzonić. Mógłby mi ktoś napisać jak dokładnie ma wyglądać wyprawka (na www. jest nieprecyzyjnie) no i kiedy jest tzw. rozpoczęcie roku??

Pozdrawiam i dziękuję z góry za odpowiedzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moje dziecko chodzi do tego przedszkla z tego co pamietam z wyprawki to worek z ciuszkami na zmiane, pasta, szczotka plus kubek, kapcie, posciel do spania i pizamka :)

Art plastyczne byly kupowane przez panie - zbierały okreslona skladke na te art.

Nie ma rozpoczecia roku w przedszkolu 1 wrzesnia przyprowadzasz dziecko we wrzesniu lub pazdzierniku jest pasowanie na przedszkolaka ;)
Ale 1 września?normalnie na 8mą?? A znasz może rozmiar pościeli? bo moje dziecko jeszcze z tych śpiących w ciągu dnia?

No i dziękuję za resztę informacji!:)
przedszkole otwarte od 6 rano jest wiec zaprowadzasz na ta na która zapisałaś :)

Pościel polecali taka skladana na pol podobno sa w akpolu ale my mielismy spiworek cienki i tez bylo oki :)
dzięki wielkie za pomoc!
Worek musi mieć kieszonki i do zawieszenia na wieszak (musisz mieć swój ) kupisz bez problemu w Akpolu cena 10 zł . Jak ja kupowałam duży wybór kolorów. Co do pościeli to też kupisz w Akpolu ceny nie znam bo mam po pierwszym dziecku , ale do środka wsadzasz kocyk i podusie. Inne informacje co potrzeba to na zebraniu tak poinformowała pani dyrektor i panie nauczycielki( w dniach adaptacyjnych). 1 września na ustaloną godzinę przyprowadzasz dziecko do przedszkola ze szczoteczką, pastą, kubeczkiem , workiem i pościelą(przypomniało mi się pościel ma być dodatkowo spakowana w worek lub poszwę ze względów higienicznych wymóg sanepidu ). Prosili o podpisanie wszystkiego .

A wiesz może do jakiej grupy jest Twoje dziecko przydzielone . Moja 3letnia córka do Misiaków , a są jeszcze Delfinki . Pozdrawiam :)
no właśnie nic nie wiem, bo jak były dni adaptacyjne to byliśmy na urlopie a teraz nie idzie się dodzownić. A jaki wymiar tej pościeli, wiesz może?
A kiedy to zebranie? Kurczę nic nie wiem..

Chcę dziś podjechać do przedszkola, może się coś dowiem, albo pocałuję klamkę
teraz w przedszkolu sa dwie nowe grupy grupa 3 latkoww Misie i grupa 3-4 latkow delfinki

teraz możesz pocalwac klamkę, bo z tego co wiem byl remont przedszkola ostatnio i moze nikogo nie byc bo wietrza i sa tylko panie sprzątaczki
do góry