Widok
Wyprzedaż wszytko co trzeba dla maluszka Gdańsk
Zdjęcia mogę podesłać zainteresowanym na maila lub do obejrzenia na żywo w Gdańsku na chełmie gg 6794070 ewaarts@wp.pl
laktator medela mini electric kilka razy uzyty zakupiony w grudniu zeszlego roku cena 180 zł
ubranka wiekszośc firmówki lub bardzo dobre gatunkowo dla chłopca lub nautralne kolory
zabawki
mata
bujaczek lezaczek brevi z pałąkiem
wózekchicco 6wd tech wielofunkcyjny spacerówka, gongola i fotelik samochodowy do 13 kg za 250 zł
ochraniacz do łóczeka feretti
pościel do wózeczka rożek
itp.
link do ogłoszenia
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/wozek-wielofunkcyjny-chicco-+-fotelik-do-13-kg-i-weleinnych-wyprzedaz-ogl1441369.html
laktator medela mini electric kilka razy uzyty zakupiony w grudniu zeszlego roku cena 180 zł
ubranka wiekszośc firmówki lub bardzo dobre gatunkowo dla chłopca lub nautralne kolory
zabawki
mata
bujaczek lezaczek brevi z pałąkiem
wózekchicco 6wd tech wielofunkcyjny spacerówka, gongola i fotelik samochodowy do 13 kg za 250 zł
ochraniacz do łóczeka feretti
pościel do wózeczka rożek
itp.
link do ogłoszenia
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/wozek-wielofunkcyjny-chicco-+-fotelik-do-13-kg-i-weleinnych-wyprzedaz-ogl1441369.html
interesują mnie ceny: kompletu dżinsowego (kurtka i ogrodniczki),komplet niebieskie śpioszki z białym kaftanikiem,błękitny pajacyk,biało-błękitny pajacyk na szelkach,komplet pomarańczowe spodenki z kremową bluzą z kapturem,komplet beżowa bluzka z krótkim rękawem i dżinsowe spodenki,pajacyk tygrysek,kurtka sztruksowa,body w teletubisie,kamizeka wełniana,komplet granatowe spodnie sztruksowe i niebieska bluzka z misiem i beżowy komplecik (spodnie + bluza).
komplet dżinsowy kurteczka jest ocieplana + kapelusik cena 20 zł
niebieski spieoszki z bialym body 6 zł
błękitny pajacyk 6 zł
białobłekitny 6 zł
komplet pomaranczowe cieple spodenki logg z bluzą next 15 zł
komplet bluzka bezowa ze spodenkami 10 zł
pajacyk tygrysek 10 zł
kurtka sztruksowa ciepla rozmiar 74 10 zł
body teletubisie 3 zł
kamizelka welniana 5 zł
komplet spodnie sztruksowe i bluzka z misiem 15 zł
bezowy komplecik 12 zł
to sa ceny w przypadku pojedynczych zakupów przy wiekszej ilości możemy ustalic jedną cene za całość
pozdrawiam
ewa
niebieski spieoszki z bialym body 6 zł
błękitny pajacyk 6 zł
białobłekitny 6 zł
komplet pomaranczowe cieple spodenki logg z bluzą next 15 zł
komplet bluzka bezowa ze spodenkami 10 zł
pajacyk tygrysek 10 zł
kurtka sztruksowa ciepla rozmiar 74 10 zł
body teletubisie 3 zł
kamizelka welniana 5 zł
komplet spodnie sztruksowe i bluzka z misiem 15 zł
bezowy komplecik 12 zł
to sa ceny w przypadku pojedynczych zakupów przy wiekszej ilości możemy ustalic jedną cene za całość
pozdrawiam
ewa
mam jeszcze caly karton ubranek, leżaczek bujaczek brevi, mate brio, rozek, laktataor medela mimi electric w stanie idealnym zakupiony nowy w zeszlym roku i uzyty tylko kilka razy na poczatku po urodzeniu synka za 170 zł przy wiekszych zakupach cena do uzgodnia za calosc zapraszam do obejrzenia na zywo Gdansk Chełm
jakie sa wymiary ochraniaczy
i w jakiej cenie
interesuje mnie tez cena bujaczka
i w jakiej cenie
interesuje mnie tez cena bujaczka
tworzenie i projektowanie stron internetowych - http://www.ascomi.pl
Ochranicz feretti z wypelnieniem stan idealny mozliwosc wyprania gdyz okrycie odpina sie na zameczki, długość 175cm, wysokosc srodkowa 40 cm i boczki 30 cm 100% bawelna cena 50 zł
lezaczek bujaczek firmy brevi stan bardzo dobry z pałąkiem z zabawkami, bardzo stabily, mozliwosc prania pokrowca zakupiony w zeszlym roku z akpolu za 230 zł sprzedam za 70 zł
moge podeslac na maila bardziej szczegolowe zdjecia
pozdrawiam
lezaczek bujaczek firmy brevi stan bardzo dobry z pałąkiem z zabawkami, bardzo stabily, mozliwosc prania pokrowca zakupiony w zeszlym roku z akpolu za 230 zł sprzedam za 70 zł
moge podeslac na maila bardziej szczegolowe zdjecia
pozdrawiam