Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
jarek - ocena Tragedia z tą firmą, nie można doprosić się grafiku odbioru, przyjeżdżają jak...
~jarek
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 23 kwietnia 2025

Szymon - ocena Punktualnie i w dobrej cenie.
~Szymon
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 5 lutego 2025

Pola Z - ocena polecam , zamiawialismy worek big bag na gruz na Stogi .Przywiezli tego...
~Pola Z
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 9 sierpnia 2024

HaNia - ocena Firma naprawdę NIE jest godna polecenia, nie można się doprosić odbioru worka...
~HaNia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 18 maja 2024

Klient e worek - ocena Zamawiam worek w weekend, przyjeżdżam w poniedziałek po odbiór na sportową....
~Klient e worek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 6 maja 2024

Zadowolony Klient - ocena Realizacja dostawy worka big bag na gruz w dniu zamówienia, profesjonalnie...
~Zadowolony Klient
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 8 kwietnia 2024

Wojtek - ocena Worek przyjechal do mnie szybko tak jak umówiłem się z firmą. Odbiór worka...
~Wojtek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 27 lutego 2024

Szymon - ocena Jakby była możliwość dać gwiazdki na minusie to jak najbardziej...
~Szymon
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 1 lutego 2024

Kamuflarz - opinia wątek zamknięty Dramatyczna obsługa - a raczej jej brak. Śmieci nie zostały wywiezione z...
~Kamuflarz
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 8 maja 2023

Mirosław - opinia wątek zamknięty Korzystałem z usług firmy konbrud w celu wywozu gruzu, było szybko, sprawnie...
~Mirosław
1

dodano: 5 maja 2023

Elżbieta - opinia wątek zamknięty Współpraca z firmą bardzo pozytywna. Pani Ania kompetentna, rzeczowa i...
~Elżbieta
1

dodano: 27 lutego 2023

Krzysztof - opinia wątek zamknięty Dzień dobry , Ta firma świadczy usługi od 2-5-23 m. in na osiedlu Jasien...
~Krzysztof
-

dodano: 5 maja 2023

Endriu - opinia wątek zamknięty Super obsługa w biurze obsługi klienta, konkretni kierowcy i widać, że...
~Endriu
-

dodano: 29 marca 2023

Wujek_samo_zlo - opinia wątek zamknięty Polecam, szybki czas realizacji
~Wujek_samo_zlo
-

dodano: 17 lutego 2023

misiek - opinia wątek zamknięty Super 100% zadowolenia, sumiennie i terminowo ceny przystępne jak na okolice...
~misiek
-

dodano: 14 lutego 2023

MM - opinia wątek zamknięty Mila obsługa, sprawnie i w przystępnej cenie.
~MM
-

dodano: 17 grudnia 2022

Mariusz - opinia wątek zamknięty Zamawiam worek rano jest w ciagu dnia Piszę/dzwonę , że worek pełny...
~Mariusz
-

dodano: 3 listopada 2022

Wioleta - opinia wątek zamknięty Worek z gruzem został zabrany szybko. Pani w biurze bardzo miła. Polecam
~Wioleta
-

dodano: 26 października 2022

Andrzej - opinia wątek zamknięty Właśnie zmieniono "rozkład jazdy" śmieciarki. Nie powiadomiono mnie o tym,...
~Andrzej
-

dodano: 3 sierpnia 2022

E.Gawin - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowala z uslugi, sprawnie i bez problemowo
~E.Gawin
1

dodano: 19 lipca 2022

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
474

331

wątków

do góry