Widok
Wzorowa obsługa
Szukałem dla siebie krzesła do długiej pracy przy komputerze i na sklep GRANT trafiłem zupełnie przypadkiem - kojarzyłem po prostu, że w Top Shopping jest jakiś sklep z krzesłami. Ku mojemu zaskoczeniu sklep oferuje bardzo duży wybór krzeseł o różnych materiałach i sposobach wykonania. Na każde krzesło można było usiąść i się "przymierzyć". Oprócz dużego wyboru chciałbym polecić ten sklep głównie ze względu na fachową obsługę i doradztwo. Nie jest to przeciętny sklep gdzie sprzedaje cokolwiek klientowi "byle by coś kupił". Personel ewidentnie był przeszkolony z zakresu zdrowego trybu pracy na krzesłach. Wiedział na co zwracać uwagę i jak dobrać krzesło do danej osoby. Dzięki temu dość sprawnie wybrałem krzesło dla siebie, a mój kręgosłup jest mi wdzięczny ;-)
Czas realizacji bardzo szybki, albo biorę krzesło na którym siedziałem albo zamawiamy z darmową dostawą do domu. Podejrzewam, że długość dostawy zależy od typu krzesła, niemniej ja swoje otrzymałem bardzo szybko.
Gorąco polecam!
Czas realizacji bardzo szybki, albo biorę krzesło na którym siedziałem albo zamawiamy z darmową dostawą do domu. Podejrzewam, że długość dostawy zależy od typu krzesła, niemniej ja swoje otrzymałem bardzo szybko.
Gorąco polecam!
Moja ocena
GRANT
kategoria: Meble biurowe
obsługa: 6
oferta: 6
jakość usług: 6
czas realizacji: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6