Widok
X Lander XA Limitowana Wersja MORO, POMÓŻCIE
Dziewczyny,od niedawna jeste posiadaczka super wózka, x landera xa w limitowanej wersji moro. wózek świetny, jestem bardzo zadowolona ale zawsze jest jakieś ALE:)
Otóż BARIERKA jest okropna!!! tzn- jej wysokoś tak mi przeszkadza,że jeździmy bez. Barierka jest dosłownie na wysokości nosa półtorarocznego chłopaczka!
Czy jest na to rada????? tez tak miałyście?? może da rade wrzucic jakąś uniwesralna???
Dodam,że wczesniej miałam XT i barierka tez była "wsówana" w daszek, ale wysokośc była ok.
Pomóżcie pliss:):):)
Otóż BARIERKA jest okropna!!! tzn- jej wysokoś tak mi przeszkadza,że jeździmy bez. Barierka jest dosłownie na wysokości nosa półtorarocznego chłopaczka!
Czy jest na to rada????? tez tak miałyście?? może da rade wrzucic jakąś uniwesralna???
Dodam,że wczesniej miałam XT i barierka tez była "wsówana" w daszek, ale wysokośc była ok.
Pomóżcie pliss:):):)
No właśnie nie wiem czy te zaczepy uniwersalnych barierek nie są na okrągłe rurki a z tego co pamiętam to x lander ma je płaskie. Taka zwykła sztywna barierka kosztuje ok.25 zł np. w akpolu. Z kolei taka elastyczna barierka kosztuje ok.60 zł i widziałam taką jakiś czas temu w mama i ja. Najlepiej podjechać z wózkiem i poprostu przymierzyć czy któraś pasowałaby do twojego wózka.