Widok
XIV Liceum to jest to !!!
Jestem uczniem klasy maturalnej w tej szkole.Uważam ,że poziom nauczania jest na prawdę na wysokim poziomie. Na początku byłem sceptycznie nastawiony do XIV ,jednakże pomoc nauczycieli a także rówieśników sprawiła ,że zostałem w tej szkole. I bardzo dobrze (!),ponieważ każdy nauczyciel podchodzi do ucznia indywidualnie ,pomoże mu w każdej sytuacji , wystarczy tylko tego chcieć. Uważam ,że złe opinie o szkole "płyną" tylko od uczniów dla których nauka nie była zbyt ważna. Jeżeli chcecie się uczyć to ta szkoła jest na prawdę bardzo dobrym rozwiązaniem , mamy na prawdę dobre warunki do nauki nowoczesny sprzęt ,świetną atmosferę a także można zjeść u nas na prawdę dobry obiad (w stołówce szkolnej ,czego nie ma w innych liceach) . Jestem zachwycony szkołą i na pewno nie raz będe tu wracał. Moi rówieśnicy zajmują także wysokie miejsca na różnego rodzaju konkursach (np. 1 i 3 miejsce w konkursie historycznym w którym wzięło udział 650 osób). Jeżeli chcecie się uczyć to na prawdę zapraszam Was do tej szkoły i zapewniam ,że nauczyciele świetnie przygotują Was do matury. Naszą szkołę z całą pewnością mogę ocenić na 6 ! ;))
Moja ocena
XIV Liceum Ogólnokształcące
kategoria: Szkoły średnie
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
zajęcia dodatkowe: 6
bezpieczeństwo: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6