Widok

XXIII Gdyński Nocny Przejazd Rowerowy

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
[lead]UWAGA! START i META - przy Polsat Plus Gdynia ArenaPo raz dwudziesty trzeci (aż trudno nam uwierzyć) Gdynia rozświetli się setkami lampek rowerowych. Minęło 13 lat od czasu, gdy przejechaliśmy pierwszy raz - i cały czas są nas setki!Tradycyjnie w pierwszy weekend wakacji (choć tym razem przesuwamy na piątek) zapraszamy na Gdyński Nocny Przejazd Rowerowy! To propozycja dla osób, które ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świetny sposób na wspólne świętowanie zakończenia wakacji!?? Czyżby coś mi umknęło?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

copypastoza

Świetna inicjatywa i super aktywna sportowa "impreza" dla kazdego. Bardzo fajnie i profesjonalnie wszystko zorganizowane, dopięte na ostatni guzik - punktualny start spod fajnej miejscowki jaka jest - Polsat Plus Arena w Gdyni, bardzo przyjemna i przemyślana trasa, możliwa do pokonania dla kazdego, zapewnione bezpieczeństwo przez " opiekunów ", którzy otwierali i zamykali kolumnę, pan który pilnował, aby nikt nie zbaczał z trasy oraz panowie na motocyklach i chyba nawet rowniez policja byla. Wszyscy zadbali o nasze bezpieczeństwo i komfort jazdy. Czas przejazdzki satysfakcjonukacy, aczkolwiek dla bardziej wsprawionych lub wytrzymałych mogl pozostać niedosyt. Ale lepszy niedosyt niz przesyt ;) Bylam pierwszy raz i na pewno nie ostatni, oby wiecej takich akcji w ciagu roku, cos wspanialego, juz nie moge sie doczekać kolejnego przejazdu na koniec wakacji! Ale otwarcie sezonu letniego rewelacja, takiego poczatku goracego lata potrzebowalam. Polecam każdemu! Dziekuje, bylo super!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłem nie raz

Obecnie mocno zdrowie mi nie pozwala. Może ma ktoś na zbyciu spinkę z tego przejazdu? Chętnie dodałbym ją do tych co już mam.

XXIII Gdyński Nocny Przejazd Rowerowy

[lead]UWAGA! START i META - przy Polsat Plus Gdynia ArenaPo raz dwudziesty trzeci (aż trudno nam uwierzyć) Gdynia rozświetli się setkami lampek rowerowych. Minęło 13 lat od czasu, gdy przejechaliśmy pierwszy raz - i cały czas są nas setki!Tradycyjnie w pierwszy weekend wakacji (choć tym razem przesuwamy na piątek) zapraszamy na Gdyński Nocny Przejazd Rowerowy! To propozycja dla osób, które ...
więcej
do góry