Widok

Xarelto - gdzie taniej?

Optima Temat dostępny też na forum:
moja mama musi brac ten lek, w najtańszej opcji znalazłam go za 149zł (20mg/24szt.) może ktoś wie gdzie możemy ten lek kupic taniej. Dziękuję
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Proszę o kontakt : 603 33 40 60
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem zainteresowany jeśli jest ten lek jeszcze to proszę zadzwonić podać cene 691271829

Szukam leku xalerto 20 może ktoś ma na sprzedaż w rozsądnej cenie proszę o kontakt 577089978

Janina z Witnicy Ja szukam tego leku dla mamy ma 85 lat w aptekach w Gorzowie wlkp, tylko ze 10 mg. 30 tabl. i we wszystkich mi podali cenę od 600 - do 800 zł i ze go nie maja musza sprowadzić ,i jeszcze to ze nie jest on refundowany dla 75+ CENA TO KOSZMAR .Stary człowiek---- nie warto inwestować w jego leczenie podejście ministerstwa do polaków
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

W jakiej cenie?
W jakiej aptece prosze o numer telefonu. Pozdrawiam Wladek

Chetnie odkupie

drogie leki
2014-06-09 23:25:22
moja mama musi brac ten lek, w najtańszej opcji znalazłam go za 149zł (20mg/24szt.) może ktoś wie gdzie możemy ten lek kupic taniej. Dziękuję
a gdzie Pani kupiła za 150zł ? Bo ja taniej niż 300 znaleźć nie mogę

Najtaniej w gemini. Pare dni temu kupilam na cieszynskiego op. 28 tabl za niecale 150zł

mam 2 opakpwania do odstapienia 2omg po 28 tabletek z paragonem aptecznym data waznosci 2019 i 2020 r cena za opkakowanie 119,90informacie na email djzoska@gmail.com

Witam zostało mi sporo tabletek po leczeniu !! jesli ktoś zainteresowany proszę o kontakt 793 167 668 lub l1905@wp.pl

Proszę o kontakt pod numerem 669499166 jestem zainteresowan

w Dozie 139,99

2017-11-04 18:08:17
Najtaniej w gemini. Pare dni temu kupilam na cieszynskiego op. 28 tabl za niecale 150zł
a albie 119zl

W Legnicy xarelto na ul nsjswietszej Mari Panny 28 szt kosztuje 129z

Witam, czy tabletki Xarelto 20 mg? 3

witaj moja mama tez bierze xarelto 20mg i opakowanie 28 tabletek kosztuje 334 zl ale sa refundowane xarelto 20mg opakowanie po 14 tabletek refundacja obejmuje tylko seniorow 75+
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdzie szukać tabletki na eutanazję , obecne ceny za xarelto 20 mg szt. 28 są cenami dla emerytów absurdalne, dlatego zakończyć ten padół i nie patrzeć na obecny sposób życia ludzi zchorowanych .

ł
Bylam w 10 aptekach bo mieszkam w krakowie i najtaniej jest 129 zl 29 mg 28 tabl. W wiekszosci jest na zamowienie
W necie

Inne tematy z forum Zdrowie

Niskie libido w wieku 25 lat (7 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, Od kilku miesięcy odczuwam niskie libido, mam również problemy z erekcją....

Czy nadwaga może powodować problemy z erekcja? (5 odpowiedzi)

Mam problem z erekcją. Probowałem do tej pory żeńszenia i nie pomaga. Zmieniłem dietę i również....

Leczenie biologiczne a łuszczyca skóry głowy macie efekty po Skyrizi? (3 odpowiedzi)

Zaczęłam leczenie biologiczne (Skyrizi) ze względu na łuszczycę skóry głowy i zmiany na ciele....

do góry