Widok

YES-OBRĄCZKI

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam.Planujemy kupic obraczki Yesa z białego złota polerowane,i mamy pytanie do posiadaczy czy bardzo sie rysuja?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie polecam!!!
my swoje zamowilismy wlasnie w yes i byla masakra...
graweru nie bylo prawie widac....(oczywiscie pani w sklepie twierdzila ze widzi)
poza tym waga zlota wpisana na metce nie rownala sie z waga obraczek jak sie okazalo....
wiec dalismy je przerobic do jubilera.
z tego co wiem to jubiler zrobi Wam taka obraczke jaka wybierzesz czy z yes czy z apart za mniejsze pieniadze i duzo duzo ladniej!!
image[/url]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja polecam mam z zwyklego zlota juz rok i sa porysowane ale tak ze to normalne oglnie jestesmy zadowleni
image

image
ja mam pierscionek zareczynowy z yesa , nosze piaty rok , jestem zadowolona, pierscionek zmiast obraczki rowniez kupilismy w yes.
My nosimy obrączki od grudnia i jesteśmy bardzo zadowoleni. Fakt, rysują się ale nie ma obrączki która by się nie rysowała. Taka natura złota. Polecam YES.
Dzieki,:-)ogladam jak nawiedzona obraczki wszystkich znajomych i wszystkie sie rysuja mniej lub bardziej.
Mam pierścionek zaręczynowy z Yesa
Owszem, ma ślady użytkowania - noszę go codziennie, więc jest parę rysek

Jedyne co mnie uderzyło, to, że okazało się, że darmowe odświezanie pierścionka mam tylko przez dwa lata od zakupu; panie oczywiście zaproponowały mi zakup jakieś husteczki odświeżającej (mimo, iż pierścionek ma troskzę ponad rok, więc się "łapie w widełki")
Obrączki kupiliśmy w Kruku i tam mamy dożywotnio "poprawę wyglądu" - dlatego tak ten Yes mnie zdziwił
Ale może z obrączkami sprawa wygląda inaczej
image
ja nie jestem zachwycona YESem - oglądałam wiele ich wzorów i podobne w w małych firmach, wyglądają tak samo, zużywają się tak samo, a w YES ( i innych dużych salonach) są dużo droższe - płaci się za reklamę i utrzymanie wielkiej firmy - to wszystko jest w cenie każdego ich wyrobu
chodziliśmy po wielu jubilerach - większych i mniejszych i ostatecznie kupiliśmy obrączki w YES, tam znaleźliśmy odpowiadający nam wzór. nosimy je rok, są z żółtego złota, mają ryski, bo nosimy je na co dzień, w ogóle ich nie zdejmujemy, więc nie ma możliwości, by były bez jakichkolwiek śladów użytkowania, grawer jest w porządku, więc polecam.

do góry