Widok

Yasmin TYM RAZEM.

hej, ginekolog przepisała mi Yasmin. Zacznę go dopiero brać, i mam trochę wątpliwości...
czy wy macie jakieś skutki uboczne po nim??
i dlaczego trzeba go zacząć zażywać w 1 dniu wystąśpienia miesiączki, czy coś się stanie jak zacznę po zakończeniu okresu?
Boję się tych skutków ubocznych......
Jak to jest u Was?
ps, ile płacicie za nie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ile ty masz lat?, ze nie wiesz ze wszystkie pigułki anty, rozpoczyna się w 1 dc! przecież to hormony!!!jak boisz się skutków ubocznych to ich nie zażywaj! kazdy ma inny organizm i skutki są albo ich nie ma! ja po Yasmin nie miałam...
Tak to już jest że 1 dnia okresu i lepiej to stosować a z resztą co Ci zależy. Każde tabletki anty w mniejszy lub większy sposób negatywnie wpływają na nasz organizm.
Ja po jasminie przez 1 m-c brania miałam koszmarne bóle głowy i tyle na temat odczuwalnych skutków ubocznych w moim przypadku.
Każdy organizm jest inny i jeśli mnie bolała głowa to Ciebie już nie musi, jak nie spróbujesz to się nie dowiesz. Jeśli będzie coś nie tak to po prostu odstawisz.
imageimage

Inne tematy z forum Kobieta

night club dla kobiet, streaptiz męski? (41 odpowiedzi)

Hej, czy jest gdzieś w trójmieście lub okolicach klub dla kobiet z męskim streaptizem. Chcę...

jak schudnąć... :( (192 odpowiedzi)

Dziewczyny poradzcie cos bo juz nie mam sily... Byłam ostatnio na tym całym Dukanie ale nic waga...

Tabletki powiększające piersi (7 odpowiedzi)

Czy są jakieś? Takie które działaja? Mam niewielki biust, powoduje to u mnie kompleksy ale...

do góry