Yasumi epil

Salony kosmetyczne Depilacja laserowa

Pruszcz Gdański, Rogozińskiego 3/s6

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Agata - opinia wątek zamknięty korzystałam juz kilkakrotnie z usług salonu. Były to zabiegi na twarz jak...
~Agata
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 26 stycznia 2013

Olga - opinia wątek zamknięty super salon, przemiła obsługa, rewelacyjne ceny
~Olga
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 31 grudnia 2012

Suuuper :))) wątek zamknięty Niedawno przypadkiem odkryłam ten super salonik :) i musze powiedzieć, że...
~magda
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 17 września 2012

wyjatkowa oferta wątek zamknięty wszystko co robiłam było cudowne.Zabieg złotem bombowy.Efekt faktycznie...
~megan
-

dodano: 7 maja 2012

udany prezent! wątek zamknięty Kupiłam przyjaciółce na prezent urodzinowy kupon grupera z zabiegami...
~Beti
-

dodano: 20 marca 2012

super wątek zamknięty bardzo fajne miejsce, roznorodnosc zabiegow, a wszystko w przystepnych cenach...
~Paulina
-

dodano: 16 grudnia 2011

Polecam ! wątek zamknięty Salon urzekł mnie zarówno swoim pięknym wystrojem jak i uprzejmą i...
~Kasia
-

dodano: 14 grudnia 2011

...:::POLECAM:::... wątek zamknięty Serdecznie polecam YASUMI EPIL w Pruszczu Gdańskim. Przystępność cen i...
~KS
-

dodano: 12 grudnia 2011

Oh Yeah! wątek zamknięty Urządzone w dobrym klimacie miejsce gdzie można się zrelaksować i zapomnieć o...
~Ferbinka
-

dodano: 12 grudnia 2011

Aga - opinia wątek zamknięty Dziewczyny przecudny wystrój, dawno, żadne miejsce nie zrobiło na mnie...
~Aga
-

dodano: 11 grudnia 2011

Jolka - opinia wątek zamknięty Byłam na epilacji nóg. Zabieg wcale nie boli!! Czuć przyjemne ciepło i troche...
~Jolka
-

dodano: 11 grudnia 2011

Karolina - opinia wątek zamknięty Świetny klimat, wystrój i naprawde widoczne efekty!!! Szczerze polecam :)
~Karolina
-

dodano: 9 grudnia 2011

Polecam wątek zamknięty Bardzo fajne zabiegi!! fotoodmładzanie rewelacyjne, dzień po zabiegu , widać...
~Pani Dorotka
-

dodano: 8 grudnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry