Widok
wicherku
zamiast pytac czy do ciebie cos bazgralam na HP, moglabys po prostu tu zajrzec. Ehhh, ja nie rozumiem wicherkow czasami. Moj ty... :)))))))))))
Ja sie zabralam za pisanie do ciebie tez, ale tego jest tyle, ze ciagle cos dopisuje i jakos wyslac nie moge. Nie moge skonczyc, ciagle czuje, ze za malo. Dzieki za karke nr. 2!!! To tak mnie zawsze wzrusza i... Co prawda z nikim nie bije sie o butelke, bo tez malo ich widuje. Jestem na diecie bezalkoholowej. Przymusowej. POZDRAWIAM CIEPLUTKO SIOSTRZYCZKO
Ja sie zabralam za pisanie do ciebie tez, ale tego jest tyle, ze ciagle cos dopisuje i jakos wyslac nie moge. Nie moge skonczyc, ciagle czuje, ze za malo. Dzieki za karke nr. 2!!! To tak mnie zawsze wzrusza i... Co prawda z nikim nie bije sie o butelke, bo tez malo ich widuje. Jestem na diecie bezalkoholowej. Przymusowej. POZDRAWIAM CIEPLUTKO SIOSTRZYCZKO
Witam
Chciałabym się dowiedzieć, jakie jest wasze zdanie na temat człowieka, który jest bardzo słaby psychicznie, ma problemy z samym sobą i wiąże się z tego powodu z kimś (brzydkim i odpychającym) na kim mu nie zależy (choć wmawia sobie inaczej), a tak na prawdę chce zabić pustkę, z którą nie wie, jak ma sobie poradzić i nie chce pomocy od nikogo.
Gestapo...sado-masochisto
Masz problem ... nie chrzań, że nie potrzebujesz(lub nie chcesz) pomocy... bzdura... Nie oceniam Cię, poradzę Ci...idź, chłopie do PSYCHOLOGA! Albo zafunduj sobie psa...lepsze - też przyjaciel, a nie spieprzysz komuś życia (mam tu na myśli tą brzydką osobę, której pewnie zależy)
Pozdrawiam Wszystkich normalnych :)
Pozdrawiam Wszystkich normalnych :)
:))))
Ifcia bardzo Ci dziękuję za pamięć o mnie:))) mi już zdecydowanie lepiej, to chyba nie jest tak groźne jak wygląda tylko co z tego jak się nie chce wracać hmm do czego? no zresztą nie ważne.. za oknem już ciemno.. mam fajną książkę - siedem zacnych grzechów głównych polecam- lepsza niż niejedna komedia, a właściwie to dzięki książkom można przenieść się w całkiem inny świat, niemal wymiar:))).. zejdę na dół, zapalę w kominku, otulę się kocem i pozwolę aby godziny przelewały mi się między palcami;
lubię takie chwile:))) cisza, spokój i wiatr za oknem haha jak w książce
pozdrawiam Was wszystkich i buziaki Wam.. i Tobie:)))
Nie dam się tak łatwo:)) mimo wszystko hmm..
lubię takie chwile:))) cisza, spokój i wiatr za oknem haha jak w książce
pozdrawiam Was wszystkich i buziaki Wam.. i Tobie:)))
Nie dam się tak łatwo:)) mimo wszystko hmm..
GESTAPO
myślę , że takiej właśnie osobie trzeba bardzo ale to bardzo współczuć; zatrówa życie sobie i innym;
rozumiem, że czasem jest trudno, czasem bardzo ale myślę - ja tak właśnie staram się robić, że trzeba podnieść głowę, mimo wszystko:)) swego czasu dostałam list od mojego - niestety nieżyjącego już przyjaciela, ktory napisał mi : " idź wyprostowana wśród tych co na kolanach, bądź wierna - idź"
Staram się...:))))
pozdrawiam i ściskam dłoń
rozumiem, że czasem jest trudno, czasem bardzo ale myślę - ja tak właśnie staram się robić, że trzeba podnieść głowę, mimo wszystko:)) swego czasu dostałam list od mojego - niestety nieżyjącego już przyjaciela, ktory napisał mi : " idź wyprostowana wśród tych co na kolanach, bądź wierna - idź"
Staram się...:))))
pozdrawiam i ściskam dłoń
Lilian
7 zacnych.... czytałam jakieś 12 , potem 10 i z 7 lat temu...jest świetna, "piękny" mnich był moim idolem, hihihihi. Świetnego wyboru dokonałaś-super książka(śmiałam się całą gębą-czytając) Masz rację na chandrę i zapomnienie-najlepsze książki. Czytasz i nie myślisz o problemach. Też "leczę" mą duszę w ten sposób. Miłej lektury, pozdrawiam :)
Mixer
Ależ ja tam ciągle bywam...teraz pewnie będę rzadziej, bo ekipa za barem się zmienia...Eh...Przemeeeek!wróć do pracyyy!!!Eh...No ale on raczej nie wróci...a nowa załoga mi nie odpoiada...i atmosfera się zepsuła...jacyś dziwni luidzie przychodzą ostatnio...No ale ja tam ciągle daję oznaki życia...;)
Gestapo
Jesli ten ktos nie chce pomocy od nikogo, to czemu o to pytasz???
A taki ktos ma problemy faktycznie duze.Ja radzilabym mu przygarnac jakies zwierze, najlepiej takie, ktorym musialby sie duzo zajmowac (nie rybki:)) i ktore wymagaloby jego/jej uwagi.
To naprawde ma sens.
Introwertyk - psa
ekstrawertyk - kota. (tak gdzies slyszalam, ze ludzie-psy przyciagaja ludzi-koty i odwrotnie, wiec..)
A taki ktos ma problemy faktycznie duze.Ja radzilabym mu przygarnac jakies zwierze, najlepiej takie, ktorym musialby sie duzo zajmowac (nie rybki:)) i ktore wymagaloby jego/jej uwagi.
To naprawde ma sens.
Introwertyk - psa
ekstrawertyk - kota. (tak gdzies slyszalam, ze ludzie-psy przyciagaja ludzi-koty i odwrotnie, wiec..)
Hej Mroczne nastolatki
kocham kolor czarny i koronkowe ciuchy hodzic do kwadratu i machac piorami wsrod czrnej mej braci
slucham Chylinskiej co za kobieta mroczna no i ta plyta i ach ten jej tytul Mettaliki i mrocznej odmiany disco polo
wiem ze gdzies tam, , wsrod milionow mknacych po przewodach liczb, jestes TY, moj czarny aniele...
slucham Chylinskiej co za kobieta mroczna no i ta plyta i ach ten jej tytul Mettaliki i mrocznej odmiany disco polo
wiem ze gdzies tam, , wsrod milionow mknacych po przewodach liczb, jestes TY, moj czarny aniele...
...............
w ramach nauki zastanawialam sie, czy np. rury do przeplywu ropy albo slupy elektryczne podlegaja opodatkowaniu podatkiem od nieruchomosci. I te slupy skojarzyly mi sie z pradem, a prad z Pewna Osoba. Pozdrawiam wiec cieplo - i mam nadzieje, ze wszystko w porzadku?
ps. dla ciekawych - owszem, podlegaja opodatkowaniu :)))
ps. dla ciekawych - owszem, podlegaja opodatkowaniu :)))
:-)
no już koniec, jestem:)))) dziś w końcu wyszłam na dwór, powiew wiatru atulił mnie i poczułam, że w jakimś stopniu należę do tego świata hmm...znów mogę pić kawę na werandzie. moja rodzinka chce abym przeprowadziła się do nich , nie mogą zrozumieć, że czasem potrzeba jest być samemu.. aha i dostałam małego kotka a jutro idę odwiedzić moje konie Loser chyba miałeś rację. byle tylko dali mi spokój
buziaki Wam:))))******* i Tobie:))))
buziaki Wam:))))******* i Tobie:))))
Ściskam wszystkich :-))
chciałam uściskać i cieplutko pozdrowić tych, którzy pamietaja jeszcze takiego wietlika gratkowego :-) nie ma mnie teraz w Gdańsku. Studiuję i mieszkam w Warszawie. Tęsknię za Wami i za Gdańskiem. Trzymam za Was kciuki :-) Jeśli chciałby ktoś się do mnie odezwać-jestem pod numerem 604382289. Nieco zadziej odbieram mail: swietlik32@interia.pl
zyczę wszytskim zdrowia, uśmiechu na twarzy i powodzenia :-))
trzymajcie się ciepło :-)
zyczę wszytskim zdrowia, uśmiechu na twarzy i powodzenia :-))
trzymajcie się ciepło :-)
Nica
...dziękuję za pozdrowienia :)))... to miło że pamiętałaś i o mnie... udanego wszystkiego tam życzę, w szczególności dużo zdrowia, chorowitko ;) i zasyłam pozdrawiam z odległego od gór bardzo bardzo bardzo Sanoka ;)... no i udanej imprezy po powrocie :) - a że udana będzie to wiadomo - bo paczka doborowa tam będzie wszak... miłego więc i wszystkim!
MIXERZE!!!
to nie Yoka, tylko YOKO, jak slusznie juz moze gdzies tam zdazyles zauwazyc, YOKO, YOKO, YOKO. Nie Yoka. Ani tym bardziej Yoru!!!! Nie wymawiaj (ani nie pisz) tej xywy w mojej obecnosci, bo cos Ci zrobie strasznego na spotkaniu Gr. albo przez komputer. Gryze, kiedy slysze 'Yoru'. Slinie sie, kopie i wogole.