Widok
Gestapo
Jesli ten ktos nie chce pomocy od nikogo, to czemu o to pytasz???
A taki ktos ma problemy faktycznie duze.Ja radzilabym mu przygarnac jakies zwierze, najlepiej takie, ktorym musialby sie duzo zajmowac (nie rybki:)) i ktore wymagaloby jego/jej uwagi.
To naprawde ma sens.
Introwertyk - psa
ekstrawertyk - kota. (tak gdzies slyszalam, ze ludzie-psy przyciagaja ludzi-koty i odwrotnie, wiec..)
A taki ktos ma problemy faktycznie duze.Ja radzilabym mu przygarnac jakies zwierze, najlepiej takie, ktorym musialby sie duzo zajmowac (nie rybki:)) i ktore wymagaloby jego/jej uwagi.
To naprawde ma sens.
Introwertyk - psa
ekstrawertyk - kota. (tak gdzies slyszalam, ze ludzie-psy przyciagaja ludzi-koty i odwrotnie, wiec..)
Hej Mroczne nastolatki
kocham kolor czarny i koronkowe ciuchy hodzic do kwadratu i machac piorami wsrod czrnej mej braci
slucham Chylinskiej co za kobieta mroczna no i ta plyta i ach ten jej tytul Mettaliki i mrocznej odmiany disco polo
wiem ze gdzies tam, , wsrod milionow mknacych po przewodach liczb, jestes TY, moj czarny aniele...
slucham Chylinskiej co za kobieta mroczna no i ta plyta i ach ten jej tytul Mettaliki i mrocznej odmiany disco polo
wiem ze gdzies tam, , wsrod milionow mknacych po przewodach liczb, jestes TY, moj czarny aniele...
...............
w ramach nauki zastanawialam sie, czy np. rury do przeplywu ropy albo slupy elektryczne podlegaja opodatkowaniu podatkiem od nieruchomosci. I te slupy skojarzyly mi sie z pradem, a prad z Pewna Osoba. Pozdrawiam wiec cieplo - i mam nadzieje, ze wszystko w porzadku?
ps. dla ciekawych - owszem, podlegaja opodatkowaniu :)))
ps. dla ciekawych - owszem, podlegaja opodatkowaniu :)))