Widok

Yees

Obawiam sie, że większość moich Gratek podzieliła los makultury...Było tego tak dużo, że w końcu postanowiłam się tego pozbyć...choć bolesna to była decyzja ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

:-)

no już koniec, jestem:)))) dziś w końcu wyszłam na dwór, powiew wiatru atulił mnie i poczułam, że w jakimś stopniu należę do tego świata hmm...znów mogę pić kawę na werandzie. moja rodzinka chce abym przeprowadziła się do nich , nie mogą zrozumieć, że czasem potrzeba jest być samemu.. aha i dostałam małego kotka a jutro idę odwiedzić moje konie Loser chyba miałeś rację. byle tylko dali mi spokój
buziaki Wam:))))******* i Tobie:))))

:)

:):)yey

Ciri

:-))))))))))))))))))

............

ARGH..... od rana w pracy, to NIESPRAWIEDLIWE....
a oprocz tego, czy ktos juz byl na Wiedzminie? polecam!przyznaje sie, ze nie czytalam ksiazki (i moze dlatego) film mi sie naprawde podobal, pomijajac niektore wstawki spiewajace :)))
pozdrawiam wszystkie ranne ptaszki

WIEDŹMIN...

BYLIŚMY WCZORAJ :) Polecam...ale...przerost formy nad treścią...muzyka mi sie podobała, nie zachwyciła mojego partnera, gra Zamachowskiego dobra, Żebrowskiego-też niezła...Buzkówny-anorektyczna, efekty ok, chwilami naciagane. Ogólnie mówiąć trochę się dłużył chwilami, ale POLECAM!

i jeszcze jedno....

Dziś byłam na "Małych Agentach" są superrrr, hihihi, tak mi się podobał ten filmik........... o chool....esterol mi sie podniósł!!!

Ściskam wszystkich :-))

chciałam uściskać i cieplutko pozdrowić tych, którzy pamietaja jeszcze takiego wietlika gratkowego :-) nie ma mnie teraz w Gdańsku. Studiuję i mieszkam w Warszawie. Tęsknię za Wami i za Gdańskiem. Trzymam za Was kciuki :-) Jeśli chciałby ktoś się do mnie odezwać-jestem pod numerem 604382289. Nieco zadziej odbieram mail: swietlik32@interia.pl
zyczę wszytskim zdrowia, uśmiechu na twarzy i powodzenia :-))
trzymajcie się ciepło :-)

Ifka, Mozerka, dzidek, wer .....

Pozdrowienia z zimnego....Szczyrku !!!!!
Jednak nasze góry są przepiękne :-)))

Nica, kochanaaaaaaaaa

Pozdrawiamy Cię !!!! Całuski i baw się dobrze, Skarbie !!!!! Czekamy w Trójmieście, wracaj -> szykuje się mała imprezka w naszym gronie :)))

JESTEM SZCZĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘŚLIWA!!!!

WIESZ DLACZEGO "MISIAKU"... RÓZOWO MI...

A JA CZUJĘ SIĘ SAMOTNA!

Pomimo moim przyjaciołom i wszystkim życzliwym ludziom, którzy mnie otaczają, czuję się samotna. Mam doła a jesienna aura nie poprawia mi humoru. Ma ktoś może jakąś radę. Jak się tego pozbyć?

hm...

i ciach...

aaaaaaaaaaa

ostatnią Gratkę miałam w ręku przed 2 laty, w tym czasie skończyłam szkołę, mam chłopaka-gratkowicza, nabawiłam się depresji, a dawny urok papieru zniknął bezpowrotnie odnaajduję znane ksywy, ale ... może odezwie się ktoś sprzed rewolucji i powspomina ze mną dawne czzasy

Nica

...dziękuję za pozdrowienia :)))... to miło że pamiętałaś i o mnie... udanego wszystkiego tam życzę, w szczególności dużo zdrowia, chorowitko ;) i zasyłam pozdrawiam z odległego od gór bardzo bardzo bardzo Sanoka ;)... no i udanej imprezy po powrocie :) - a że udana będzie to wiadomo - bo paczka doborowa tam będzie wszak... miłego więc i wszystkim!

Yoka

No niech mnie... coœ podobnego >> niesamowite.
To ty żyjesz :). i na dodatek piszesz coœ do HP

Świetlik

Błysk!!! O, ... już zniknęłaś.

Yoko &...

A może nie Yoka, tylko Yoru? Albo jeszcze coś innego?
Yoko Ono od Lennnnnon(k)a na ten przykład.

Biba
jaka rewolucja? Kiszczakowa? Szery Spleengowa?

Ameno

siedzę na spoytkaniu z władzami miasta , nudne jak diabli (ekonomiści też sa :) ), nie wiem kiedy będzie koniec i nie wiem czy będę mogl byc o 18 , wiec może przełozymy na inny termin , nie chciałbym abyś czekała
. Dopiero będe wiedział cos około 16 , ściskam

Wakagi

dobrze, ze napisales :)) to moze jutro, tez 18?
pozdrowienia od kobiety pracujacej

Ameno

dziś mam wariacki dzień . , może piątek lub w poniedziałek ?. Wreszcie wszysko sie uspokoi
wrezszcie , pozdrawiam serdecznie

Inne tematy z forum Hydepark

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

Grajdołki (110 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (784 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry