Widok

Yuliia - ocena

OSK Tailor Nauka Jazdy Gdańsk Temat dostępny też na forum:
Serdecznie polecam tę szkołę jazdy! Profesjonalne podejście, świetna organizacja i bardzo przyjazna atmosfera. Jazdy odbywały się w komfortowej atmosferze, bez zbędnego stresu, a wszystkie wskazówki były bardzo konkretne i pomocne.

Szczególnie chciałabym podziękować Panu Michałowi za ogrom cierpliwości, wsparcie i pełne zaangażowanie. Wszystko było tłumaczone jasno i spokojnie, nawet jeśli coś trzeba było powtórzyć kilka razy. Dzięki temu czułam się coraz pewniej za kierownicą.

Egzamin zdałam za pierwszym razem, co jest najlepszym potwierdzeniem świetnego przygotowania. Jestem bardzo wdzięczna za poświęcony czas i profesjonalne podejście. Z całego serca polecam tę szkołę, a szczególnie naukę z Panem Michałem, każdemu, kto chce nie tylko zdać egzamin, ale naprawdę nauczyć się dobrze jeździć!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Yuliio, cała rodzina OSK Tailor bije Ci ogromne brawa! Zdanie egzaminu za pierwszym razem to wspaniałe osiągnięcie!
Czytając Twoje słowa, czujemy ogromną dumę i satysfakcję. Kiedy zakładaliśmy naszą szkołę jazdy, przyświecał nam jeden główny cel: udowodnić, że nauka bezpiecznego prowadzenia samochodu może odbywać się w pełnym komforcie, bez krzyków i zbędnego stresu. Twoja opinia jest dla nas najlepszym dowodem na to, że to podejście działa w praktyce!
Pan Michał to instruktor z powołania – jego legendarne pokłady cierpliwości i zaangażowanie potrafią zbudować pewność siebie za kierownicą u każdego, nawet w najbardziej stresujących momentach. Z ogromną przyjemnością przekażemy mu Twoje podziękowania. Dla nas wszystkich to najwspanialsza nagroda za codzienną pracę.
Bardzo dziękujemy, że podzieliłaś się swoją historią. Twój sukces pokaże innym osobom w Gdańsku, które wciąż obawiają się pierwszego kroku, że z odpowiednim wsparciem można nie tylko bezstresowo zdać egzamin, ale po prostu stać się świetnym kierowcą na całe życie!
Życzymy Ci niesamowitej wolności, jaką daje własne prawo jazdy, samych bezpiecznych podróży i zawsze zielonych świateł! Szerokiej drogi i zawsze z klasą na szosie ... !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry