Widok

Z Gdyni Redłowo do Sopotu stoimy

Ruszyłem z Redłowa Skm... Minęło 22 minuty... Jestem obok Klifu.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tom

Nie ma się co sugerować jazdą na jedynce w korku... to zdarza się czasami.
Średnie spalanie w mieście 7.2 l przez ostatnie 1000 km a do dobry wynik jak na benzynkę.
Na trasie spada do 6.2 jak się postaram to do 5.4 - więc nie narzekam ;)

Niemieckie ojro

Twoim zadaniem niemieckie , a my to do tego unijnego skarbca nie wpłacamy?

to nie TV tylko w nowszych modelach samochodów już montuje się takie wyświetlacze dotykowe.

Jakim cudem przy 7/h pali ci mniej?

Ręcznie go wyłączasz czy całą drogę pchasz?

To ja juz wole swoje leciwe auto co mi w korkach przy podobnych gabarytach spali 1/3 tego co ten ze zdjecia

Zimno ci?

Podgrzewa siedzenia ha haaa haaaa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ojej

jak można być ta ślepym tak wyłączonym z rzeczywistości... za dużo TVN
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

A było kupić hybrydę.

Ty najpierw naucz się składać zdanie w języku ojczystym- "na youtube'? Słyszałeś o deklinacji? A co do autostrad, to za Po zbudowano 2000 km.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Oglądaj dalej tvp, będziesz mądrzejszy :)

Ile tych autostrad wybudował pis? Które inwestycje rozpoczął i zakończył a które kontynuuje? CPK też już zakończyli? Jednak nie nawet nie rozpoczeli a miliardy już popłynęły...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

W Gdańsku

Wszyscy biora kase od pisu czyli 500+
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

16 litrow!?? Omg
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

A kolejka z Redłowa do Sopotu - 7 minut. Widać, że czas dla ciebie jest zupełnie nieistotny, wręcz "darmowy".

W 22 minuty dojeżdżam z Sopotu do "Pryszcza", ale PKP, bo czas jest dla mnie ważniejszy niż nadszarpnięta godność czy poczucie mojej wartości ;-) Dzięki takiemu zaściankowemu myśleniu jak twoje, że do zbiorkomu nigdy nie wsiądziesz, ja cieszę się spokojem i ciszą ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Teraz pomyśl, ile mogli wybudować za miliardy "niemieckich euro" ;-))) z unii, których od tylu lat nie są w stanie wziąć.

Jeżeli budują cokolwiek - to za swoje, czyli twoje, moje i wszystkich wokół, których dymają za pomocą Osrajtka, Energii, itd. Dlatego też tak mało nowych inwestycji, a każda kolejna przeciąga się w nieskończoność, bo przez "twój rząd" w skarbcu jest pusto więc wygrywają najtańsi w przetargach. Byle kasy starczyło na 800+, emerytura+, no i koryto+, łącznie z podwyżkami dla nich, które właśnie sobie ustalają ;-)) Jesteś tak krótkowzroczny i tak nieogarnięty, ani życiowo, ani ekonomicznie, ani w żaden logiczny sposób, że bania mała. I na taki elektorat ta partia liczy najbardziej, bo przecież "ciemny lud kupi wszystko" ;-)) Cytat twojego najważniejszego napoleonka.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Odp

Słabe te 1.4 tsi, mój biedny desek w korkach maks 9
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

teraz prezydentka Gdańska jeżdzi rydwanem z kartonu za 150k ,a na rydwanie są autografy islamskich kacyków

te 150k w 2019 było więcej warte niż dziś , ale co tam "...uj tam" z potrzebami mieszkańców Gdańska , kupmy sobie rydwan z makulatury
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

na euro 2012 donald obiecał całą A1 i A4 , a "zrobił" raptem od Pruszcza Gd. do Tczewa ,a tu jeszcze cytuję słowa donalda " Pols

pani elżbieta nie pamięta już czasów gdy była tylko jedna autostrada A4 od granicy z Niemcami do Krakowa a ze spotu TVP gdy tow. Komorowski otwierał obwodnicę Inowrocławia to leję do dziś - poszukaj sobie "kobieto od furmanki" w youtube. I nie chodzi o to że pis coś buduje czy nie, tylko o wybiórczą pamięć. I pewnie "kiedyś" politycy nie kradli ? - kradli kiedyś i kradną dziś. Polityk bez względu na opcję to "najgorsza menda"
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 13
do góry