Widok
Z Gdyni Redłowo do Sopotu stoimy
Ruszyłem z Redłowa Skm... Minęło 22 minuty... Jestem obok Klifu.
więcej
więcej
na euro 2012 donald obiecał całą A1 i A4 , a "zrobił" raptem od Pruszcza Gd. do Tczewa ,a tu jeszcze cytuję słowa donalda " Pols
pani elżbieta nie pamięta już czasów gdy była tylko jedna autostrada A4 od granicy z Niemcami do Krakowa a ze spotu TVP gdy tow. Komorowski otwierał obwodnicę Inowrocławia to leję do dziś - poszukaj sobie "kobieto od furmanki" w youtube. I nie chodzi o to że pis coś buduje czy nie, tylko o wybiórczą pamięć. I pewnie "kiedyś" politycy nie kradli ? - kradli kiedyś i kradną dziś. Polityk bez względu na opcję to "najgorsza menda"
Teraz pomyśl, ile mogli wybudować za miliardy "niemieckich euro" ;-))) z unii, których od tylu lat nie są w stanie wziąć.
Jeżeli budują cokolwiek - to za swoje, czyli twoje, moje i wszystkich wokół, których dymają za pomocą Osrajtka, Energii, itd. Dlatego też tak mało nowych inwestycji, a każda kolejna przeciąga się w nieskończoność, bo przez "twój rząd" w skarbcu jest pusto więc wygrywają najtańsi w przetargach. Byle kasy starczyło na 800+, emerytura+, no i koryto+, łącznie z podwyżkami dla nich, które właśnie sobie ustalają ;-)) Jesteś tak krótkowzroczny i tak nieogarnięty, ani życiowo, ani ekonomicznie, ani w żaden logiczny sposób, że bania mała. I na taki elektorat ta partia liczy najbardziej, bo przecież "ciemny lud kupi wszystko" ;-)) Cytat twojego najważniejszego napoleonka.
A kolejka z Redłowa do Sopotu - 7 minut. Widać, że czas dla ciebie jest zupełnie nieistotny, wręcz "darmowy".
W 22 minuty dojeżdżam z Sopotu do "Pryszcza", ale PKP, bo czas jest dla mnie ważniejszy niż nadszarpnięta godność czy poczucie mojej wartości ;-) Dzięki takiemu zaściankowemu myśleniu jak twoje, że do zbiorkomu nigdy nie wsiądziesz, ja cieszę się spokojem i ciszą ;-)