Widok
jak skończysz szkołę to nauczysz się znaczenia słów w j.polskim
Donosiciel to osoba, która potajemnie przekazuje informacje o innych (np. ich przewinieniach, planach lub tajemnicach) organom ścigania, przełożonym czy innym osobom, najczęściej w celu uzyskania własnych korzyści.
Jakie korzyści ma autor? poza tym że korzyścią dla ogółu byłoby naprawnienie roweru w ramach kary dla tych miekkiszonów, cieniasie?
Jakie korzyści ma autor? poza tym że korzyścią dla ogółu byłoby naprawnienie roweru w ramach kary dla tych miekkiszonów, cieniasie?
Prace spoleczne na rzecz miasta np. 300 godzin i mandaty miejskie 10 tys od osoby.
Masto powinno za to wyznaczac prace spoleczne i to powinno byc dopisane do kazdego regulaminu wypozyczalni rowerow i hulajnog . Jak mlodzi lubia szalec na powietrzu to i moga porzadkowac parki, kopac rowy i isc do obowiazkowej sluzby wojskowej.
Rowerzyści to hipokryci
I tyle.
Wystarczy stanąć włączyć kamerę przy pierwszym lepszym skrzyżowaniu i będzie podobnie niezależnie od wieku wykształcenia po prostu jest na przyzwolenie społeczne aby rowerzyści łamali prawo ruchu drogowego.
A służby czytałem artykuł na tym portalu że straż miejska w Gdyni wystąpiła 2 mandaty rowerzystom przez cały rok 2!
Wystarczy stanąć włączyć kamerę przy pierwszym lepszym skrzyżowaniu i będzie podobnie niezależnie od wieku wykształcenia po prostu jest na przyzwolenie społeczne aby rowerzyści łamali prawo ruchu drogowego.
A służby czytałem artykuł na tym portalu że straż miejska w Gdyni wystąpiła 2 mandaty rowerzystom przez cały rok 2!
Z Gdyni do Rumi w 19 min o godz.15.00
Ja w godzinie największego szczytu komunikacyjnego (15:00) z Gdyni Głównej do Rumi jeżdżę w 19 min codziennie i korki mi nie straszne Jeżdżę SKM i w Rumi przesiadam się do auta
Można komunikacją jeździć i szybciej się jest w domu a jak pojadę PR relacji do Słupska to jeszcze szybciej w 10 min i patrzę jak stoją w korku. Ludzie opamiętajcie się. Komunikacją to nie
boli !!!!
Można komunikacją jeździć i szybciej się jest w domu a jak pojadę PR relacji do Słupska to jeszcze szybciej w 10 min i patrzę jak stoją w korku. Ludzie opamiętajcie się. Komunikacją to nie
boli !!!!