Widok

Z dużej chmury mały deszcz...

Nie polecam ze względu na:
kiepska obsługa, do tego taka jakaś ponura obsługa, jakby za karę tam pracowali.
Za takie ceny potraw życzył bym sobie, by kelnerka do mnie podeszła z menu. A nie że ja sam muszę podchodzić. Współczesny standard tego wymaga.Tym bardziej podkreślając CENY w menu !

Po drugie nie ma wyboru grubości ciasta. I, z tegoż powodu dostaję się tylko cienkie ciasto. Ja lubię średnie. Ale niestety nie mogłem decydować.
Jednakże, jeszcze raz podkreślam: ZA TAKIE CENY WYMAGAM wyboru grubości ciasta!

Sama potrawa: mała i słaba jakoś składników. Szczególnie tyczy się pizzy z owocami morza.. Pięć , może sześć krewetek (pizza 45 cm) do tego słabej jakości. Bez smaku i gumowate.. można by chociaż posolić dla smaku). Resztę owoców ciężko wymienić, gdyby nie opis w menu.

Jedynym plusem pizzy jest to, że nie zalega na żołądku. Nie puchnie i nie zapycha. To trzeba przyznać. Zjadłem jedną 45 cm i jeszcze byłem wstanie jeść dalej.. A nie wyglądam na grubasa co je i je...

Podsumowując:Nie polecam pizzerii mimo reklamy na każdym rogu, że niby to super pizza. Zamiast ładować kasę w reklamę lepiej by włożyli w większą ilość składników. No i lepszą ich jakość. Bardzo słaba pizza
Moja ocena
Da Grasso kategoria: Pizzerie
obsługa: 2

menu: 4

jakość potraw: 3

klimat i wystrój: 3

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 2

2.7

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"ZA TAKIE CENY WYMAGAM wyboru grubości ciasta!" pizza za 20-25 zł to dla Ciebie dużo??? jedz lepiej w mc donaldzie bo chyba tylko na to Cie stać!! (mam na mysle menu za 3zl :) )
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry