Widok

Z psem mordercą bez kagańca w SKM

Co ludzie mają w głowach?
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale czy gdzieś jest napisane, że pies jest niepilnowany? Nie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Pasażerowie bez mózgu jak i ten psiarz.

Ano Burak bez skarpet - słońce mu w główkę zagrzało.Pasażerowie nie powiadomili kierowcy.Ten na 100 % by go wypier*dolił z tym g*wno*sr*jkiem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mój pies przez 10 lat był taka ciapa że pewnie złodziejowi by kapcie przyniósł.

A pewnego dnia rzucił się na przechodnia. I jak bym miała go tlumaczyć? Że nigdy? Że go nie poznaję. I co z tego że przez następne 6 lat był do rany przyłóż. Ten 1 raz by wystarczył.
Ty masz myśleć. Zwierzę ma tylko instynkt
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie rozumiem ludzi,ktorzy dowartosciowuja sie kupujac psy niebezpiecznych ras. Szpetne to, brzydkie to,pysk jak u rekina. Dlaczego nie kupia sobie labradora na przyklad tylko takie dziwolagi?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pies morderca

Ja to bardziej obawiałabym się tych ludzi, bo nie wiesz jaka broń ktoś chowa w kieszeni i co ma w głowie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mordercą????

Co TY masz w głowie, że w ten sposób ogarniasz świat? Może wróć pod kamień, bo tam najbezpieczniej!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Napisałeś to dobra polszczyzną xd

Po wyglądzie właściciela - to nie jest Polak

Młody, a bardzo niski, śniada karnacja. Plecaczek z przodu. Ukraina.

hmmm

Mnie kiedyś z autobusu kierowca wywalił z umierającym jamnikiem,z ktorym jechałam do weta...nie miał kagańca....niestety psiunio zdechł ...umarł...odszedł...

No i w sumie to się z nią zgadzam, bo to chyba racja oczywista wszystkim znana. I do czego tu się przyczepiać? Nie jedna osoba podeszła do malutkiego yorka, bo był słodki i została obszczekana od góry do dołu i podobnie w drugą stronę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No i tak robię. W czym problem?

kiedy byłem mały pies mnie uzarł w tyłek i.

jakis czas temu pies (taki FURWA grzeczny) rzucił sie na mnie przy windzie , oczywiscie PANI ma go na smyczy ale bez kaganca ........wina opiekuna bez złudzen . ale gdyby mnie uzarł to był by jego koniec. ....ale taki grzeczny i taki ułozony . ale sie rzucił ...tak ino odskoczyłem i to mnie tupppsko uratowało .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Raczej co ty masz w głowie że piszesz takie bzdury ze pies morderca okej są takie przepisy że musi byc w kagańcu ale żeby odrazu tak pisać ️
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wystarczy przestrzegać przepisów, ma mieć kaganiec i basta!!!!!!
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pies to pies. Człowiek np. przez chorobę może zachowywać się dziwnie a co dopiero zwierzę. Tego nigdy nie wiesz, jak może na coś, czy kogoś zareagować.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do książek...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam zawsze nóż przy zobie

Jedną ręką umiem otworzyć. Zadzgam kazde bydlę które rzuci się na mnie lub inną osobę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Morderca to czlowiek

Mam 2 dogi kanaryjskie-dostają szalu na widok kazdego czlowieka,Zeby tylko dorwac i wylizac.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

A kogo ten pies zamordował

Ciekawe?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Be kitu, ja też tak czytam te komentarze i się zastanawiam o co oni się spruli, skoro tam nie ma napisane np, że pies powienien chodzić bez kagańca i pytanie kto jest blondynką
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry