Widok

Z psem mordercą bez kagańca w SKM

Co ludzie mają w głowach?
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wolę takie niż te małe cziłały i yorki

Jest na smyczy, w czym problem?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 15

Wystarczy

że powoduje dyskomfort u innych...
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 5

??

Serio? jesteś weterynarzem czyli lekarzem zwierząt i wygłaszasz taka opinię?? wstyd! zabrać Ci prawo wykonywania zawodu!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 31

Homo

homini lupus est
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zdjęli opłatę za przewóz zwierząt

I zaczęła się olewka pasażerów
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8

szybki test

dwie analogiczne sytuacje, zbliżone do tego na zdjęciu:
1. mówisz człowiekowi, żeby nie zaczepiał innego człowieka w skm
2. mówisz psu, żeby nie zaczepiał innego człowieka w skm.
która z opcji ma większa szansę na powodzenie?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

i co ma obrazanie na celu? Chodze z moim owaczrkiem niemieckim na szkolenia i uwierz mi ze wszytskie agresywne zachowania psow mozna wyeliminowac :) trzeba tylko chcieć.wiec chyba ty zyjesz w ciemnogrodzie cwaniaku
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

W SKMce chyba jeszcze pies nie pogryzł pasażera? głupota nie śpi!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 11

To może czytaj ze zrozumieniem, " Może Ciebie każdy napotkany pies złapał zębami" - czyli każdy pies, którego Ty spotkałeś. A jesteś tak pewny, że spotkałeś mojego psa? Zaprzeczenia tutaj nie ma, ale powinieneś czytać spokojnie i ze zrozumieniem. Ale nie martw się, może jeszcze ktoś kiedyś Cię tej podstawowej rzeczy nauczy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ktoś nieuważnie przeczytał regulamin

W regulaminie SKM, Polregio i i ZTM jest jak byk wpis, że właściciel niezależnie od rasy ma obowiązek trzymać psa na smyczy z założonym kagańcem. Plus właściciel ma mieć przy sobie aktualne świadectwo szczepienia psa
popieram tę opinię 46 nie zgadzam się z tą opinią 1

Amstaff nie należy do ras uznanych za niebezpieczne, to po pierwsze. A po drugie, to faktycznie mordercą, bo może zalizać na śmierć. Wiem co mówię, mam amstaffy od ponad 20 lat. Bardziej obawiał bym się ludzkich psycholi.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 21

Zlikwidujmy wszystko co powoduje dyskomfort! Gderających na okrągło ludzi, korki, kolejki w sklepach, wszechobecne wszędzie tłumy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

A ja ważę 130kg, do tego mam tatuaże i 2m wzrostu i pewnie też powoduje u innych dyskomfort. I co? Groźny nie jestem, a to, że

innym sie tak wydaje. Cóż przynajmniej mam od takich ameb spokój
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 25

"Bo dziecko tylko chciało pogłaskać" xd
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Od każdego właściciela psa, który mnie ugryzł w życiu to usłyszałem

Że "on wcześniej nikogo nie ugryzł". A byłem pogryziony 2 razy. Wielokrotnie zaś już pies skakał na mnie już dosłownie z zębiskami. Za każdym razie to samo "on jeszcze nigdy nikogo nie ugryzł". No więc nie chciałbym być jego pierwszym.
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pani jest po prostu bardzo, bardzo ale to bardzo niemądra.

Internet jest pełen nagrań kiedy właśnie takie pieski, agresywnych ras, co to nigdy nikogo nie ugryzły, zabijają inne małe psy, małe dzieci a czasami nawet właścicieli. Nigdy nie wiadomo co wyzwoli w nich instynkt polowania. Właśnie dlatego nazywamy je zwierzętami a nie istotami. Bo one nie kontrolują swoich popędów.
popieram tę opinię 48 nie zgadzam się z tą opinią 1

jakby tam było, to by nigdy żaden pies nikogo nie pogryzł

a jednak non stop się słyszy o pogryzieniach
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Psu nie musisz mówić, on ma obcych ludzi gdzieś, bo ciągle by go tylko głaskali i zawracali d...ę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry